Barça Legends - Asian Legends: Duel triomfal per encetar la temporada (0-3)

Els gols de Rivaldo, Sorin i Saviola han donat la victòria al conjunt blaugrana en un partit amb un clar dominador

Gran victòria dels Barça Legends en el seu pas per Kirguizstan. Els culers han derrotat el combinat dels Asia Legends (0-3) en un partit disputat aquest dimecres al Dolon Omurzakov Stadium. Amb aquest triomf els blaugranes aconsegueixen un gran resultat en el que és el primer partit de la temporada per al conjunt dels Legends gràcies als gols de Rivaldo, Sorin i Saviola.

Els blaugranes han sortit al terreny de joc amb un onze d'estrelles format per: Angoy, Belleti, Puyol, Sorin, Sergi, Trashorras, Davids, Rivaldo, Giovani, Giuly i Saviola, però també han jugat llegendes com Francesco Coco, Jofre, Roger Garcia, Jorquera, Juan Carlos Rodríguez i Jon Adoni Goikoetxea.

Rivaldo obre la llauna

El duel ha començat amb un clar domini blaugrana. Des dels primers minuts la connexió Guily - Rivaldo ha avisat nombroses vegades que el primer gol estava a prop. I així ha estat. Al minut 20 de partit, el brasiler ha rebut una centrada des de la banda dreta del francès i el davanter només ha hagut d'empènyer l'esfèrica al fons de la porteria rival.

_GP24386

Abans del gol, el Barça ha generat moltes ocasions de perill, però el porter del combinat asiàtic, molt atent, ha frustrat tots els xuts blaugranes. Després de la diana, el conjunt blaugrana ha continuat atacant i el segon ha estat a punt d'arribar després que la pilota es passegés per l'àrea petita després d'un refús, però, malauradament, no ha trobat rematador (min 32).

Ara bé, finalment el 0-2 ha acabat arribant abans del descans, gràcies a un xut potent des de la frontal de Juanpi Sorin en què el porter local no ha tingut cap opció de blocar la rematada.

Saviola posa la cirereta

A la represa, el Barça ha tornat a demostrar la seva qualitat i perillositat ofensiva en els primers minuts. El rellotge s'ha tornat a posar en marxa i immediatament la connexió entre Saviola i Jofre ha avisat que els blaugranes no en tenien prou amb dos gols.

El Barça ha buscat pacient les millors oportunitats per marcar el tercer, però precisament, el gol ha arribat d'una recuperació. Belleti ha estat l'encarregat de treure la pilota al conjunt asiàtic i el defensa ha esperat l'arribada de Saviola per passar-li l'esfèrica i deixar-lo a tres quarts de camp sol davant del porter. L'argentí ha conduït a la perfecció i en entrar a l'àrea ha picat la pilota per superar per sobre el porter rival (0-3).

El marcador ja no s'ha mogut més i s'ha arribat al xiulet final amb el resultat de 0-3 a favor dels blaugranes. El pròxim duel dels Barça Legends serà la setmana que ve, el dia 5 de setembre contra el Maccabi de Tel-Aviv.