Gündoğan, Oriol Romeu, Abde i S. Roberto, inscrits per a l'estrena a la Lliga

Gündoğan, Oriol Romeu, Abde i S. Roberto, inscrits per a l'estrena a la Lliga

El capità, renovat, els dos fitxatges del mig del camp i l'extrem, que ha tornat de la seva cessió a l'Osasuna, podran participar en el partit a Getafe si Xavi Hernández ho considera oportú

El Barça 2023/24 escalfa motors de cara al seu debut en aquesta Lliga al camp del Getafe, i els protagonistes de tot això són els jugadors. Un dels grans atractius per a tot amant del futbol són les samarretes, i els dorsals dels seus jugadors preferits, i més encara si es tracta de grans fitxatges com el d'İlkay Gündoğan, que ja ha pogut ser inscrit per al debut en Lliga.

L'alemany aterra a Barcelona després de guanyar-ho tot com a capità del Manchester City, i s'ha convertit en un dels reclams del Barça que defensa el títol de Lliga. Gündoğan podria debutar en partit oficial amb els culers al Coliseum Alfonso Pérez, però tot i que en els partits de pretemporada que ha disputat ho ha fet amb el número 14, finalment ha escollit el '22' per estampar-lo de forma definitiva a la seva samarreta després que Raphinha, el seu propietari la passada temporada, ara jugui amb el número 11.

Un dorsal molt significatiu

Tot i que el seu número més identificatiu és el número 8, que l'ha fet servir tant al Borussia Dortmund com al Manchester City, el '22' té un significat especial per a ell, ja que va ser el que va utilitzar en la seva etapa amb el Nürnberg, el club que li va obrir les portes del futbol professional.

Al Barça, és un dorsal que ha tingut propietaris com Éric Abidal, durant sis temporades, Arturo Vidal, o més recentment Ansu Fati abans d'adquirir el '10' i, com s'ha mencionat, el seu últim representant ha estat Raphinha, que com Gündoğan, el va fer servir en la seva temporada de debut de blaugrana.

Oriol Romeu i Abde, amb dos dorsals de gran record culer

Dues cares noves que també podran participar en la primera jornada de Lliga són Oriol Romeu i Abde. El migcampista d'Ulldecona, arribat des del Girona, ha fet una gran pretemporada amb el número 18 a l'esquena, i aquest és precisament el número amb el qual ha estat inscrit. Un dorsal que ha deixat lliure Jordi Alba, un futbolista 100% Barça que ha deixat lloc a Romeu, un altre jugador amb el clar segell de La Masia en el seu futbol.

Per altra bande, Abde, després d'una temporada cedit a l'Osasuna, també ha enlluernat en la pretemporada blaugrana i ho ha fet amb el número 16, amb el que ha passat a ser inscrit per pdoer debutar a Getafe. El 16, que va tenir com a últim propietari a Pedri abans que el canari agafés el 8, també es de gran record per als barcelonistes, doncs va ser el número que va lluir Sergio Busquets durant cinc temporades.

El capità també estarà disponible

Per últim, també s'ha pogut fer la inscripció de Sergi Roberto, que va renovar el passat mes de març per una temporada més i ara, el seu nou contracte també ha quedat enregistrat a la Lliga. Cap canvi respecte al seu dorsal, doncs la seva priemra temporada com a priemr capità també la disputarà amb el 20.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut