Pedri: “Gündoğan és un espectacle”

Pedri: “Gündoğan és un espectacle”

El migcampista canari es desfà en elogis cap a l’alemany i afronta el repte de lesionar-se menys que cursos enrere

Només fa cinc dies que comparteixen vestidor i entrenaments però han estat suficients perquè Pedri hagi percebut la qualitat d’Ilkay Gündoğan. “És un espectacle. Tots l’hem vist amb el Manchester City i jo he pogut veure’l ara també als entrenaments i és un espectacle veure com es gira i com no perd cap pilota”, ha declarat el canari en l’atenció als mitjans celebrada aquest divendres al LA Memorial Coliseum, prèvia al duel d’aquest dissabte contra la Juventus.

En un àmbit més personal, Pedri ha reconegut que aquesta temporada un dels seus reptes és esquivar algunes de les lesions patides durant els últims cursos. “Aquest ha estat un estiu en què tingut moltes vacances per preparar la part física. He tingut algunes lesions que m’han impedit gaudir d’allò que més m’agrada, que és el futbol”, ha explicat. “He fet molt treball de força, que és el que em marca el Club i que m’ha ajudat bastant”, ha afegit.

També a nivell individual, Pedri ha explicat que encara pot millorar en “moltíssimes coses”, com ara la xifra d’assistències de gol. “La temporada passada vaig donar molt poques assistències i és una cosa que he de millorar. Xavi em demanava arribar més a l’àrea”, ha confessat.

A nivell grupal, Pedri considera que l’equip s’ha reforçat amb tres jugadors experimentats “dels quals podem aprendre moltíssimes coses”. Creu que Iñigo Martínez, Oriol Romeu i Ilkay Gündoğan “són fitxatges que ens vindran molt bé”, alhora que ha reconegut que serà “difícil” suplir les baixes de Sergio Busquets i Jordi Alba “perquè eren dos pilars dins i fora del terreny de joc”.

Preguntat sobre els nous capitans del primer equip, el futbolista canari ha explicat que “tant Ronald Araujo com Frenkie de Jong s’ho mereixen perquè són capitans tan dins com fora del camp”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut