Nou dia blaugrana per a Gündoğan

Nou dia blaugrana per a Gündoğan

El flamant nou migcampista culer ha visitat el Barça Cafe, la Barça Store i s'ha submergit en el Barça Immersive Tour

Gündoğan ja és un culer més. Aquest diumenge 16 de juliol, el nou somrient migcampista del Barça ha completat un nou dia blaugrana. Aquesta vegada en el seu dietari personal barcelonista ha pogut escriure la visita al Barça Cafe, la Barça Store i el Barça Immersive Tour. 

Primer va posar amb la nova samarreta blaugrana per anunciar el seu fitxatge. Després, va aterrar a l’aeroport de Barcelona amb un polo culer i va atendre els mitjans del Club amb una expressió alegre i de joia.  I, ara, ha completat una tarda molt barcelonista amb el seu passeig pels voltants de l'Spotify Camp Nou. Concretament, al Barça Cafe, la Barça Store i el Barça Immersive Tour han presenciat les seves passes. 

En la sala immersiva, el migcampista ha pogut observar i navegar a través de diferents capítols d'èxit de la història culer. Una sala en què ha deixat estampada la seva signatura en el llibre de visites d'aquest espai molt blaugrana, acompanyada d'un text: Moltes gràcies per convidar-me. Quin club més increïble. Per molts més anys de glòria. Posteriorment, s'ha dirigit al Barça Cafe on s'ha delectat amb un cafè i unes pastes adornades amb els colors i l'escut del FC Barcelona. Fins i tot s'ha atrevit a posar-li nota al cafè d'aquest espai. “Li poso un 9, ja que a casa meva faig un cafè molt bo”, ha dit amb un somriure d'orella a orella. 

L'última parada, on també s'ha mostrat content, ha estat la Barça Store de l'Spotify Camp Nou. En aquest espai, el nou fitxatge ha estampat el seu nom en la primera equipació blaugrana d'aquesta temporada 2023/24. Una samarreta amb la qual s'ha fotografiat davant del lema Més que un club. 

Ara, després d'aquest nou dia molt blaugrana, İlkay Gündoğan té marcat en vermell el dilluns 17 de juliol. L'excels migcampista alemany serà presentat com a jugador del FC Barcelona. Tocs, firma i roda de premsa són algunes de les activitats que viurà Gündoğan

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut