Gündoğan ja és a Barcelona:

Gündoğan ja és a Barcelona: "És un somni fet realitat"

El nou fitxatge blaugrana ha aterrat a la tarda a l’aeroport de la ciutat i serà presentat dilluns

İlkay Gündoğan ja és a Barcelona. El migcampista ha aterrat aquest dissabte 15 de juliol a l’aeroport de Barcelona al voltant de les 19.00 hores vestit amb l’escut del Barça. L’alemany ha parlat per primer cop amb els mitjans del Club en arribar a la ciutat i ha expressat la seva felicitat per ser nou jugador del FC Barcelona, ja que, segons ell, "és un somni fet realitat".

A més, també ha explicat que recordava haver vist el Barça quan era petit a l'època de Rijkaard i Guardiola, i que en aquells moments va començar a seguir al Club. Gündoğan espera "aportar molta experiència i qualitat al mig del camp, a més d'ajudar els jugadors joves a arribar al seu següent nivell".

L'alemany ja ha estat parlat amb Xavi uns quants cops, i creu que tots dos entenen el futbol de la mateixa manera. A Barcelona coincidirà amb Ter Stegen, companys de selecció, i amb Lewandowski, excompanys al Borussia Dortmund, amb qui ja ha parlat i ha reforçat la idea de voler venir al Barça.

El jugador, nascut a Gelsenkirchen, també ha tingut la possibilitat de parlar directament als culers a través de les xarxes socials del Club, en què ha dit: “Estic molt content de ser finalment a Barcelona i d’unir-me a vosaltres. Tinc moltes ganes de fer una gran temporada i del primer partit”.

A més, dilluns a les 11.00 h, serà presentat com a nou jugador del Barça a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Allà signarà el contracte, juntament amb el president Joan Laporta, que el vincularà amb el Club pels propers dos anys, i pocs minuts després sortirà a la gespa del camp Tito Vilanova per fer la seva presentació oficial sobre la gespa. Finalment, a les 12.15 h, compareixerà en roda de premsa davant dels mitjans de comunicació a la mateixa Ciutat Esportiva.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut