İlkay Gündoğan, nou jugador del FC Barcelona

İlkay Gündoğan, nou jugador del FC Barcelona

El migcampista, flamant campió d'Europa, signa fins al 2025 i tindrà una clàusula de rescissió de 400 milions d'euros

El FC Barcelona i Ilkay Gündoğan han arribat a un acord per a la seva incorporació, després que el jugador hagi acabat el seu contracte amb el Manchester City. El jugador signarà per dues temporades, fins al 30 de juny del 2025, més una d'opcional i tindrà una clàusula de rescissió de 400 milions d’euros.

Pròximament, el Club informarà dels detalls de la presentació d'Ilkay Gündoğan com a nou jugador del primer equip.

Gündoğan, que farà 33 anys el 24 d’octubre, aterra a Barcelona amb una llarga i reeixida trajectòria al darrere. Com a qualsevol nen que li agrada jugar a pilota, els primers cops els va donar a la seva Gelsenkirchen natal, terra de migcampistes talentosos com ell o Mesut Özil i la casa del Schalke 04.

Vital en l’últim gran Borussia Dortmund

Tot i això, va ser el Bochum, també molt a prop de casa, qui el va reclutar per a les últimes temporades del futbol base abans de fitxar pel Nuremberg, on va fer el salt a la Bundesliga. Però l’equip amb qui va enlairar-se fins a l’elit va ser el Borussia Dortmund, el màxim rival de l'esmentat Schalke 04, i contra qui juguen l’anomenat derbi del Ruhr.

Curiositats a banda, de borusser va estar a punt de guanyar la Lliga de Campions, però el seu equip va perdre la final del 2013, tot i que va marcar un gol de penal. Però sent una peça clau per a Jürgen Klopp sí que havia guanyat una Bundesliga a la temporada 2011/12.

Amb la Champions sota el braç

Ara, després de set anys al Manchester City on el seu palmarès s’ha multiplicat per exemple, amb cinc trofeus de la Premier League i la tan anhelada Lliga de Campions per als citizens, assumeix el repte de ser un jugador cabdal per al mig del camp blaugrana i aportar l’arribada, l’olfacte golejador i la comprensió del joc que l’ha convertit en un dels millors migcampistes de l’última dècada.

I també en un dels més golejadors, perquè en les set temporades que ha jugat al futbol anglès ha marcat un total de 60 gols, el tercer migcampista amb més gol del futbol britànic en aquest període.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut