La Penya Blau i Grana de Berga celebra el seu 50è aniversari amb la presència de Joan Laporta

La Penya Blau i Grana de Berga celebra el seu 50è aniversari amb la presència de Joan Laporta

A la celebració han assistit també Josep-Ignasi Macià, membre de la Junta Directiva, i Juan Manuel Asensi, president de l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona

El divendres 9 de juny la Penya Blau i Grana de Berga va celebrar amb un gran sopar d’aniversari els seus 50 anys d’història. El president del FC Barcelona, Joan Laporta, no es va voler perdre aquesta gran fita aconseguida per la penya del Berguedà, una penya amb una gran vitalitat i arrelament al territori.

La representació blaugrana va ser completada pel directiu Josep-Ignasi Macià, i per l’exjugador de futbol i actual president de l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona, Juan Manuel Asensi, a més d’Ignasi Montagut, membre de la Comissió Social del FC Barcelona.

La visita de representants barcelonistes a Berga va iniciar-se a la seu de la penya, on, acompanyats per la presidenta de la penya, Anna Carreras, van signar en el llibre d’honor de la penya.

Posteriorment, la comitiva blaugrana es va adreçar al restaurant on es va celebrar un gran sopar per a més de 150 persones que van voler rememorar els 50 anys d’història de l’entitat. Al sopar, a més dels representants del FC Barcelona i de la presidenta de la Penya Blau i Grana de Berga, també van estar convidats l’alcalde de la localitat, Iván Sánchez, i tresorer de l’Agrupació Territorial de Penyes del Bages, El Berguedà i La Cerdanya del FC Barcelona, Joan Cots.

Els parlaments els va concloure el president Joan Laporta, que va dirigir-se als assistents per agrair-los la seva fidelitat al Club i als equips que el conformen, així com per reafirmar la disposició de la Junta Directiva a estar al costat de les penyes del FC Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut