El Barça, candidat a tot a la final de la Lliga Iberdrola

El Barça, candidat a tot a la final de la Lliga Iberdrola

L’equip femení, amb Yulimar Rojas al capdavant, aspira guanyar el Campionat d’Espanya per Clubs

L’equip femení d’atletisme del FC Barcelona disputa aquest diumenge la final de la Lliga Iberdrola (Campionat d’Espanya per Clubs), i parteix entre els favorits al títol. La final, que se celebrarà a l’Estadi de Vallermoso, a Madrid, a partir de les 17h, es preveu una pugna entre el Valencia Atletismo, el Playas de Castellón i el Barça.

El FC Barcelona podrà comptar a Madrid amb la seva gran estrella, la plusmarquista mundial de triple salt Yulimar Rojas.

L’equip blaugrana compta amb una altra novetat important per a la cita: la capitana Laura Redondo tornarà a llançar el martell després de superar una intervenció quirúrgica que l’ha tingut apartada de la competició tot l’hivern.

Una altra de les grans apostes barcelonistes és la velocista Jaël Bestué, plusmarquista catalana aquest any i que ve de competir al relleu nacional al Meeting Iberoamericano de Huelva, on també va mostrar un gran estat de forma.

La final serà molt ajustada, segons mostren els precedents. La temporada passada, el guanyador va ser el Valencia (137,5 punts). El FC Barcelona va acabar en tercera posició amb 130 unitats.

La Copa Iberdrola d’enguany també va ser molt igualada. El Valencia es va endur el títol, el Playas de Castellón va ser segon i el Barça, tercer.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut