Ibrahimovic anuncia la seva retirada

Ibrahimovic anuncia la seva retirada

El davanter suec, que va jugar 46 partits oficials amb el Barça, deixa el futbol amb 41 anys

Zlatan Ibrahimovic diu adéu al futbol. Ho va anunciar aquest diumenge a San Siro, després del AC Milan - Hellas Verona (3-1) que va tancar la Serie A de la temporada 2022/23. D'aquesta manera, el davanter suec es retira del futbol a l'edat de 41 anys, després de 988 partits i 573 gols amb els diferents clubs en els quals ha estat i la selecció sueca. 

Un d'aquests equips va ser el FC Barcelona. Ibrahimovic va aterrar a Barcelona l'estiu del 2009, procedent de l'altre equip de Milà, l'Inter. Durant aquella temporada 2009/10, va jugar 45 partits oficials i va fer 21 gols, a banda de guanyar 1 Supercopa d'Espanya, 1 Supercopa d'Europa, 1 Mundial de Clubs i 1 Lliga.

 

Després de fer la pretemporada 2010/11, i de guanyar una segona Supercopa d'Espanya contra el Sevilla (3-1) en una final en què va anotar un gol més, Ibrahimovic va tornar a la ciutat italiana, però aquest cop per jugar amb l'AC Milan.

A més del Barça, l'Inter i el Milan, Ibra ha jugat al Malmö, l'Ajax, la Juventus, el PSG, el Manchester United i el LA Galaxy.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut