Entrenament 'final' al Philips Stadion

Entrenament 'final' al Philips Stadion

El primer equip femení s’ha exercitat a l’escenari de la final amb les 27 jugadores desplaçades a Eindhoven

S’acosta l’hora de la veritat. La tensió es palpa a mesura que es va apropant el dia de la gran final. Aquest divendres, després de les rodes de premsa d’Alexia i Graham Hansen, així com de Jonatan Giráldez, el primer equip femení ha trepitjat per primera vegada la gespa del Philips Stadion, escenari de la final de Champions. A la sessió, que s’ha dut a terme abans que la del Wolfsburg, han participat les 27 jugadores desplaçades a Eindhoven.

El Philips Stadion, ubicat al centre de la ciutat i inaugurat el 1910 però remodelat per última vegada el 2002, respira història pels quatre costats. I molta d’aquesta història està vinculada al Barça. Si camines pels seus passadissos interiors fàcilment et trobaràs amb una imatge de Ronald Koeman o una referència a Romario, així com altres llegendes que han vestits els colors de PSV i Barça.

El de la final de Champions és un escenari que ha viscut grans partits. Va acollir tres partits de l’Eurocopa de l’any 2000, així com la final de la Copa de la UEFA del 2006, en què el Sevilla es va imposar per 0-4 al Middlesbrough anglès. També ha acollit concerts i altres celebracions, i té una capacitat per a més de 35.000 espectadors. De tots aquests, s’espera que aquest dissabte més de 8.000 siguin culers. La final s’ho val.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut