Feixas: “El caliu i el soroll del Palau ens donen sempre un plus”

Feixas: “El caliu i el soroll del Palau ens donen sempre un plus”

El porter adverteix de la dificultat de la semifinal contra Inter però està convençut que el Barça té totes les armes per guanyar la sèrie

Miquel Feixas va tornar a ser protagonista en el triomf a Valdepeñas després de quedar relegat a la suplència durant els dos últims mesos. Però l’expulsió de Dídac li obre les portes de la titularitat dissabte que ve en el primer partit de la semifinal Barça-Inter i Feixas assumeix el repte amb naturalitat. Serà dissabte que ve, a partir de les 19h al Palau.

Com t’imagines les semifinals contra Movistar Inter?

“Hem d’aprofitar que tenim el factor pista a favor i hem de guanyar sí o sí el primer punt. M’imagino un partit duríssim, com s’ha demostrat en els precedents d’aquesta temporada. Ells són un equip molt sòlid en defensa i aprofiten les oportunitats que tenen. Serà molt complicat. Però nosaltres tenim totes les armes possibles per guanyar I ho donarem tot per aconseguir l’objectiu”.

Esperes el Palau de les grans ocasions?

“Serà molt emocionant i espero que la gent respongui i ompli les grades del Palau. Portem tota la temporada amb molta assistència de públic i això ho agraïm i es nota. Veure tot el caliu i sentir com rugeix el Palau ens dona un plus”.

Ja han passat les turbulències?

“Aquesta plantilla és molt competitiva i sempre respon a l’hora de la veritat. Hem patit un sotrac de joc i de resultats al final de la fase regular i ha servit de toc d’atenció. Però hem pres nota dels errors i hem treballat per identificar els problemes i solucionar-los, i crec que ara respondrem bé. De fet ja s’ha vist una millora en els dos partits contra Valdepeñas i ara toca consolidar aquesta dinàmica ascendent”.

I tu personalment, com ho portes això de tenir protagonisme ara després de jugar molt poc últimament?

“Han estat uns mesos difícils, està clar, però per això estem al millor equip del món. La gent que estem aquí hem de saber respondre bé en el moment que toca perquè al final és la nostra feina. I amb il·lusió, sobretot, com quan vaig sortir a Valdepeñas que m’ho vaig passar bé. I ara toca gaudir del partit de dissabte contra Inter”.

Et conformes amb la classificació per a la Champions?

“Ser a la Champions la temporada que ve és l’objectiu de mínims, és vital. Però si estem al Barça sabem que aquest escut demana títols. Així que, òbviament la classificació per a la Champions és important, però anem a per la lliga!”. Per tant, la Champions és important però anem a per la lliga!”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut