Bon paper blaugrana en l’Europeu Sub17

Bon paper blaugrana en l’Europeu Sub17

La selecció espanyola, amb protagonisme de sis jugadors culers, va caure en semifinals contra França (1-3), mentre que Hongria, amb Aron Yaakobishvili, va caure en la fase de grups

El proper divendres es posarà el punt i final a l’Europeu Sub17, que s’està disputant a Hongria, amb la final entre França i Alemanya. Un campionat que ha comptat amb protagonisme blaugrana fins a les semifinals, on va caure la selecció espanyola contra el combinat francès.

La selecció espanyola, dirigida per Julen Guerrero, ha comptat amb un paper destacat de sis jugadors del FC Barcelona, més que cap altre club: Lamine Yamal, Marc Guiu, Pau Prim, Pau Cubarsí, Héctor Fort i Juan Hernández. Lamine i Marc Guiu han disputat els cinc partits del torneig, tots ells com a titulars, i han marcat quatre gols cadascun.

347404520_234277345891694_6382269665541769509_n

Pau Prim, un dels capitans de l’equip, ha jugat quatre partits com a titular i un com a suplent; Pau Cubarsí ha estat titular en els cinc partits; Juan Hernández ha jugat tres partits com a suplent i els dos últims com a titular, mentre que Héctor Fort ha jugat dos partits de titular i un com a suplent.

El setè protagonista blaugrana en el campionat Sub17 va ser Aron Yaakobishvili amb Hongria. El porter va jugar els tres partits de la fase de grups com a titular: la victòria inicial contra Gal·les i les derrotes següents contra Polònia i Irlanda. Amb aquests resultats, el combinat amfitrió va caure en la fase de grups i ja no va disputar les eliminatòries.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut