Suport al Barça Atlètic amb el play-off d’ascens a Segona Divisió com a objectiu

Suport al Barça Atlètic amb el play-off d’ascens a Segona Divisió com a objectiu

Entrada gratuïta per als socis i sòcies, i descompte de 13 € a la resta d'aficionats amb la promoció TOTSALJOHAN, per al partit de dissabte davant la UD Logronyès al Johan Cruyff

El Barça Atlètic necessita un punt per assegurar la seva presència al play-off d’ascens a Segona Divisió, en el darrer partit de la Lliga regular de la Primera RFEF, que jugarà contra la UD Logronyès el dissabte 27 de maig a les 19.30 h a l’Estadi Johan Cruyff.

Per la importància que té aquest partit per mantenir viva l’opció d’aconseguir l’ascens, els socis i sòcies i la resta d’afició del FC Barcelona que vulguin donar suport a l’equip han d’omplir la graderia del Johan Cruyff per empènyer el Barça Atlètic en aquest partit i obtenir un resultat que els permeti assegurar-se el play-off, sense necessitat de dependre d’altres resultats.

Els socis i sòcies tenen entrada gratuïta, que la poden adquirir a través de l’enllaç següent, abonant únicament la despesa de gestió.

En el cas que hi hagi entrades disponibles, el mateix dissabte, a partir d'una hora i mitja abans de l'inici del partit, a les taquilles del Johan Cruyff els socis i sòcies podran adquirir gratuïtament localitats per a tres acompanyants.

Descompte de 13 € amb el codi TOTSALJOHAN

Per a tots aquells que no siguin socis o sòcies, s’ha acordat per aquest partit fer una promoció amb el codi promocional TOTSALJOHAN, que descomptarà 13 € de cada entrada a totes les zones. Amb aquesta promoció, les entrades de GOL quedaran a 0 € (Gratuïtes), les de Lateral a 3 €, les de Tribuna 2 a 6 € i les de Tribuna 1 a 9 €, aplicable a fins a 6 entrades per compra.

Les entrades es poden adquirir el mateix enllaç de venda del web del Club.

Els jugadors de Rafa Márquez arriben a aquesta darrera jornada depenent d’ells mateixos i esperen tenir aquest dissabte el suport de l’afició culer per assegurar-se, davant la UD Logronyès, un lloc en un play-off que viurà els partits d’anada de la primera eliminatòria el cap de setmana del 3 i 4 de juny.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut