Dos títols de Lliga al Futbol 7

Dos títols de Lliga al Futbol 7

L’Aleví D i el Benjamí D van ser campions aquest dissabte en les respectives categories gràcies a les victòries en els seus partits

El Futbol Formatiu blaugrana ha sumat dos títols de lliga més aquest dissabte. I és que l'Aleví D i el Benjamí D van alçar-se amb el trofeu després de guanyar els seus respectius partits per 1-10 i 0-5. Aquests campionats se sumen als aconseguits en les setmanes prèvies pel Juvenil A, el Cadet A, el Cadet B, l'Infantil A, l'Infantil B, l'Aleví A, l'Aleví C, el Benjamí A i el Benjamí C. Ara bé, la notícia amarga del cap de setmana ha estat pel Juvenil B que tot i guanyar el seu partit contra el Lleida per 6-0 no ha pogut proclamar-se campió de lliga perquè l'Escola Gavà ha derrotat a l'Espanyol (1-2).

Aleví D

L’últim equip del Futbol 7 blaugrana que s’ha assegurat el títol ha estat l’Aleví D, dirigit per Ibán Tey i Enric David. El conjunt culer va guanyar el seu partit del dissabte al camp de la Penya Barcelonista Anguera ‘B’ (1-10) en la penúltima jornada de Lliga, i suma 75 punts, tres més que el segon classificat, l’Hospitalet ‘A’, amb una jornada només per davant. El balanç actual de l’Aleví D blaugrana és de 25 victòries i tres derrotes.

Benjamí D

Poca estona abans que ho fes l’Aleví D, el Benjamí D blaugrana també sumava el títol de Lliga gràcies a la seva victòria al camp del Fundació F. Badalona ‘C’ (0-5). També era la penúltima jornada de la competició, i els blaugrana avantatgen en quatre punts el segon classificat, el Vila Olímpica ‘A’. A falta de disputar la darrera jornada, el conjunt dirigit per Àlex Fernández i Albert Moratalla suma 76 punts, amb 24 victòries, quatre empats i una derrota.

3200X2000-CAMPIONS_BENJAMI_D

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut