Un 10% de descompte per a l'activitat Dormir amb Taurons

Un 10% de descompte per a l'activitat Dormir amb Taurons

L'Aquàrium de Barcelona ofereix aquesta promoció dirigida als nens i nenes entre 8 i 12 anys per a la sessió del divendres 9 de juny

L’Aquàrium de Barcelona ofereix una promoció del 10% de descompte dirigida als socis i sòcies del FC Barcelona en l’activitat “Dormir amb Taurons”, una nova proposta perquè els més petits puguin conèixer els hostes més especials del recinte. Una activitat que permet descobrir com són els taurons, com es comporten, com es reprodueixen i què fan quan arriba la nit.

Aquesta activitat està dirigida als nens i nenes entre el 8 i 12 anys i tindrà lloc el divendres 9 de juny, entre les 19.30 h i les 10.00 h de l'endemà. El preu per al públic general és de 90 €, però per als socis i sòcies del Barça queda per 81 € un cop aplicat el descompte. La pròxima sessió de Dormir amb Taurons ja serà en el mes de setembre.

Els interessats hauran de trucar al 93 221 74 74 i indicar que són socis del FC Barcelona perquè se’ls apliqui el descompte.


El preu inclou les activitats, el sopar i l'esmorzar, un quadern de l'explorador, i l'assegurança d'accidents i responsabilitat civil. Els participants aniran acompanyats en tot moment de dos monitors i efectuaran jocs de nit i diferents proves que ajudaran a conèixer el món dels taurons. Caldrà portar sac  de dormir, pijama, sabatilles, tovallola i material d’higiene personal, una muda de recanvi i llanterna, a més de recomanar portar un coixí per dormir.

Descompte de 5 € a L’Aquàrium

D’altra banda, L’Aquàrium manté l’oferta per als socis i sòcies del FC Barcelona que visitin la instal·lació, d’un descompte de 5 € al titular del carnet i fins a 4 familiars acompanyants, que mantindrà durant tot l’any 2023.

Aquesta promoció únicament serà factible en la compra d’entrades a la taquilla, ensenyant el carnet de soci, o al web de L’Aquàrium amb codi promocional SOCISFCB.

Preus:
Adults (+ de 16 anys): 20 € (preu oficial a taquilla de 25 €)
Infantils (6 a 15 anys): 13 € (preu oficial a taquilla de 18 €)
Mini (0 a 5 anys): Gratuït   

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut