Fi a la millor ratxa d'imbatibilitat dels últims sis anys

Fi a la millor ratxa d'imbatibilitat dels últims sis anys

El Barça Atlètic va concedir aquest dissabte la primera derrota després d’encadenar 13 partits sense fer-ho

El Barça Atlètic va posar fi aquest dissabte a la gran ratxa d’imbatibilitat. 99 dies després el filial blaugrana va perdre després de concedir els tres punts davant el CF Intercity a l’Estadi Johan Cruyff (0-2). D’aquesta manera, el filial blaugrana trenca una meravellosa ratxa de resultats que l’han catapultat fins a les posicions de Play-off.

Han estat 13 partits sense perdre del conjunt que dirigeix Rafa Márquez els quals han sumat un total de 25 punts de 42 possibles, amb sis victòries i set empats. I tot això, assolit amb l’equip més jove de la categoria amb una mitjana de 20 anys. 

De fet, aquesta ratxa feia sis anys que no s’assolia al Barça Atlètic, una dada que mostra la dificultat i dona més valor al registre aconseguit. L’última vegada que es va assolir una ratxa d’aquestes característiques data de la temporada 2016/17 quan aleshores es van encadenar 14 partits sense perdre, i, posteriorment, l’equip va ascendir a la Segona Divisió. 

Més enllà d’aquesta ratxa cal mirar amb perspectiva el joc, l’evolució i els resultats de l’equip en els últims 20 partits, els quals només ha concedit dues derrotes, i n’ha guanyat 9 i n’ha empatat 9. 

Opcions de Play-off d’ascens

Resten dos partits per acabar la Lliga de la Primera Federació i els blaugranes tenen opcions reals de consolidar una plaça per a la promoció d’ascens a la Segona Divisió. Per fer-ho, els blaugranes hauran de sumar un punt en els dos partits que queden o que el Real Múrcia no en guanyi cap dels dos. Aquest dissabte el Barça Atlètic afronta una sortida complicada davant La Nucía (19:30 hores), i tancarà el campionat el dissabte 27 de maig davant la UD Logroñés a l’Estadi Johan Cruyff (19:30 hores). 

En cas de disputar el Play-off, els encreuaments seran amb els equips classificats del grup 1 de la Primera Federació, i la posició en la classificació determinarà qui jugarà l’anada o la tornada com a local, així com també, qui tindrà l’avantatge en l’eliminatòria en cas d’empat després dels 180 minuts. Cal recordar que, en cas d’empat, es classificarà qui hagi quedat més amunt en la taula classificatòria. Els Play-offs d’ascens es disputaran del 3 de juny al 25 de juny, en cas de disputar l’última eliminatòria. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut