Barça Atlètic - CF Intercity: Fi a la ratxa d'imbatibilitat (0-2)

Els blaugranes desaprofiten l'oportunitat de classificar-se matemàticament pels play-offs i posen fi a la ratxa de 13 partits sense perdre

Punt final a una ratxa de 13 partits invicte. El Barça Atlètic ha caigut davant l'Intercity a l'Estadi Johan Cruyff per 0-2. Amb una victòria els de Rafa Márquez haurien assegurat la classificació pels play-offs, però amb aquest resultat haurà d'esperar una jornada més.

A més, els culers han jugat amb un jugador menys tota la segona part després de l'expulsió de Carbonell per doble groga.

Amb un menys i per sota en el marcador

El partit no ha començat bé a l'Estadi Johan Cruyff pels interessos blaugranes, ja que des del primer minut els d'Alacant han sortit millor al terreny de joc. I a punt ha estat l'Intercity de posar-se per davant a l'inici del partit, però Arnau Tenas i Zalaya han evitat el gol visitant en dues ocasions consecutives.

Minuts més tard no ha perdonat l'Intercity i Soldevila ha marcat el primer gol del partit després d'una gran passada d'Aarón Piñán al minut 8 de partit. Els d'Alacant havien sortit millor que el Barça Atlètic.

Abans del final de la primera part, l'àrbitre ha expulsat a Carbonell per doble groga, així que els blaugranes han jugat més de 45 minuts amb un jugador més. A més Estanis Pedrola i Álvaro Núñez han vist els dos la cinquena targeta groga i no podran jugar la propera jornada.

No arriba la remuntada

A la represa els blaugranes han millorat i s'han apropat més a la porteria visitant. Fins i tot, Luismi Cruz ha enviat una falta molt perillosa directa al travesser en el minut 53. El gadità ho ha tornat a provar després d'una deixada de Roberto Fernández, però el seu xut l'ha aturat Manu Herrera, el porter visitant.

I ja en temps de descompte, Pol Roige ha marcat el segon i definitiu gol del partit aprofitant que el Barça estava buscant l'empat. Al final, derrota blaugrana a l'Estadi Johan Cruyff que posa el punt final a 13 partits sense conèixer la derrota. Ara, els de Rafa Márquez se centren en la pròxima jornada per tenir una nova oportunitat per certificar la classificació pels play-offs. Serà el proper 20 de maig al camp de La Nucía.

FITXA DEL PARTIT

Barça Atlètic, 0
CF Intercity, 2

Barça Atlètic: Arnau Tenas, Dionkou, Chadi Riad, Zalaya, Núñez, Moha, Casadó, Carbonell, Estanis Pedrola (Juanda, min. 56), Roberto Fernández (Aranda, min. 76) i Luismi Cruz.

CF Intercity: Herrera, Romero, Gálvez (Murria, min. 34), Pérez, Jaime, Piñán, Burlamaqui (Mari Sánchez, min. 61), Undabarrena, Soldevila (Nsue, min. 70), Fernández i Miku (Roige, min. 70).

Gols: 0-1, Soldevila (min. 13); 0-2, Pol Roigé (min. 94).

Àrbitre: Antonio Ferrando Arnal. Que ha expulsat amb doble targeta groga a Carbonell del Barça. I ha amonestava amb targeta groga a, Núñez, Estanis Pedrola, Juanda del Barça i a Herrera, Murria, Romero, Piñán i Undabarrea de l’Intercity.