Barça 2-2 Manzanares: Remuntada frustrada i s'escapa el liderat

En un partit poc lluït dels blaugrana, Ferrao, que ha marcat el seu gol 300 amb el Barça, ha tingut la victòria amb un doble penal que s'ha estavellat al pal

El Barça ha estat a un pal de protagonitzar una remuntada agònica contra el Manzanares (2-2). Després de l'empat de Ferrao a l'últim minut, el brasiler ha enviat a la fusta un doble penal amb el temps complert, però el repartiment de punts fa caure els culers a la segona posició de la Lliga regular.

Catela colpeja primer

El duel ha començat molt més igualat del que es podia esperar. De fet, fins a l'arribada del primer gol del partit, que ha arribat al minut set, només s'havia pogut veure un intent de Dyego. En la segona ocasió pels blaugrana, amb una jugada individual de Catela, s'ha desfet la igualada en el marcador (1-0, min. 7), però no massa en el joc.

Als culers els costava arribar amb facilitat a la porteria contrària i tot i dos avisos de Dyego i de Marcenio, que s'ha trobat amb un Juárez molt inspirat, seguits d'una jugada de Pito que s'ha tornat a topar amb el porter, ha acabat arribant l'empat.

El Manzanares complica el liderat

Després d'unes jugades de descontrol, el Manzanares ha trobat petroli amb una mala sortida de Dídac i Humberto ha marcat gairebé a plaer (1-1, min. 17), el gol amb el qual s'ha arribat a la mitja part. A la represa, per molt que el Barça estava obligat a portar el pes del joc, els atacs seguien sense ser massa fluïts. Per si això no fos suficient, la primera que ha acabat Manzanares ha acabat a dins.

Daniel s'ha emportat un parell de rebots i s'ha negociat l'espai just per enviar un xut creuat al fons de la xarxa (1-2, min. 29). Al cap de pocs minuts, el pal ha frustrat el tercer gol visitant, amb un detall de molts quirats d'Antoñito. Paradoxalment, això ha despertat el líder, que no volia deixar de ser-ho a només una jornada pel final de la lliga regular.

A punt de la remuntada "in extremis"

Els atacs blaugrana s'han intensificat, i també hi havia l'opció d'una sisena falta que podria donar un doble penal i la bala del porter jugador amb Matheus, que ha entrat amb gairebé quatre minuts de joc per disputar-se. I quan tot semblava perdut, unes mans visitants han portat a Ferrao al punt del doble penal.

El de Chapeco no ha fallat (2-2, min. 39), ha marcat el seu gol número 300 de blaugrana i ha fet creure al Palau en la victòria. El guionista de la pel·lícula tenia reservat un final taquicàrdic. Amb el temps esgotat, una falta dels manxecs ha tornat a portar Ferrao al mateix punt. Amb el marcador del temps a 0, el brasiler ha xutat al pal. i s'ha frustrat una remuntada que hauria estat agònica i que hauria mantingut el liderat culer.

Ara, Palma encapçala la taula i el Barça visitarà la pista de Movistar Inter en l'última jornada abans dels Play-off per intentar recuperar-lo si els balears punxen a Cartagena i, ho aconsegueixi o no, sabrà el seu rival a la primera ronda.

Fitxa del partit

Barça: 2

Manzanares: 2

Barça: Dídac, Antonio, Dyego, Ferrao i Pito - cinc inicial - Catela, Ortiz, Sergio González, Marcenio, André Coelho, Adolfo i Matheus.

Manzanares: Dani Juárez, Rafa López, Cortés, Álvaro López, Juan Emilio - cinc inicial - Deivao, Juan "el Galle" Rodríguez, Daniel, Matamoros, Antoñito i Humberto.

Gols: 1-0, Catela (min. 7); 1-1, Humberto (min. 17); 1-2, Daniel (min. 29)

Àrbitres: Faubell Zaldívar i Lázaro Angulo. Han amonestat Antonio, Catela i Matheus, del Barça, i Dani Juárez, Rafa López i Cortés, del Manzanares.