Batalla per la primera posició a Vitòria

Batalla per la primera posició a Vitòria

El Barça visita diumenge (18.30h) la pista del Cazoo Baskonia

El Barça visita aquest diumenge (18.30h, #Vamos) la pista del Cazoo Baskonia, en la jornada 33 de la Lliga Endesa. El partit serà una batalla per la primera posició de la lliga regular entre els dos líders de la competició, empatats a 27 victòries. Un triomf blaugrana asseguraria matemàticament el primer lloc de la fase regular, a falta d’una jornada per disputar.

El rival

El Baskonia està protagonitzant una gran temporada, sobretot a la competició domèstica. Els bascos estan practicant un joc coral, obrint molt la pista. Així, no és estrany que siguin l’equip més anotador de la Lliga Endesa (92,8 punts de mitjana), amb millor percentatge de triple (41%) i amb més tirs de 3 anotats (12,6 per partit).

Els homes més importants per a Joan Peñarroya són Markus Howard (16,7 punts per partit, segon màxim anotador de la Lliga), Rokas Giedraitis (10,8 punts per partit) i Matt Costello (10,4 punts i 5,4 rebots per partit). Cal tenir en compte altres noms com Thompson, Kotsar, Heidegger o Marinkovic, entre d’altres.

El Barça

Per la seva banda, el Barça encara el partit amb la seguretat que una victòria suposaria acabar la fase regular de la Lliga Endesa com a primer, atès que el duel contra el Baskonia al Palau es va saldar amb victòria catalana (89-74). Els blaugranes tindrien una victòria de marge i 'average' amb només un partit més per disputar.

Saras Jasikevicius no podrà comptar a Vitòria amb Jan Vesely, amb molèsties lumbars, ni amb Nikola Kalinic, baixa per precaució per unes molèsties a l’espatlla. La resta de la plantilla, excepte Cory Higgins, està disponible per intentar donar un cop definitiu a la temporada regular de la Lliga Endesa abans de viatjar a la Final Four.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut