Els socis i sòcies amb abonament i una assistència del 85% poden adquirir el seu passi de temporada 2023-24 a partir del dimecres 3 de maig

Els socis i sòcies amb abonament i una assistència del 85% poden adquirir el seu passi de temporada 2023-24 a partir del dimecres 3 de maig

El divendres 5 de maig s’obrirà també la compra per a la resta d’abonats i abonades  que vulguin un passi per a l’Estadi Olímpic Lluís Companys

Aquesta primera setmana del mes de maig s’obre per als  socis i sòcies amb abonament a l’Spotify Camp Nou el formulari per a la sol·licitud de compra del Passi Barça 1r Equip 2023-24 o per informar de la renúncia a adquirir aquest passi de temporada per a l’Estadi Olímpic Lluís Companys.

Aquest formulari s’obrirà el dimecres 3 de maig a les 12.00 hores per a tots aquells socis i sòcies amb abonament que hagin assistit aquesta temporada a un 85%, o més, dels partits celebrats a l’Spotify Camp Nou. Aquests socis i sòcies tenen el premi de disposar de 48 hores exclusives per escollir la zona de l’Estadi Olímpic Lluís Companys que desitgin per al seu passi de temporada sense seient fix, abans que el divendres 5 de maig s’obri el formulari també a la resta de socis i sòcies amb abonament per demanar el Passi Barça 1r Equip 2023-24. El període d'adquisició d'aquests passis serà aproximadament d'un mes, o fins que s'acabi la seva disponibilitat.

Accés al formulari

La decisió d’oferir dos dies de prioritat a aquests socis i sòcies que han tingut aquesta temporada una presència igual o superior al 85% de partits, és una  de les decisions que ha pres el  Club per premiar la fidelitat dels abonats o abonades que han fet un ús més alt dels seus abonaments.

Inscripció a cada partit i sense Seient Lliure

Igual que es va produir en els partits d’aforament restringit durant els mesos de pandèmia, el temps que el primer equip del FC Barcelona jugui a l’Estadi Lluís Companys deixarà de funcionar el servei de Seient Lliure, i tampoc hi haurà entrades ni passaports infantils, ni passis per a penyes.

Els socis i sòcies amb passi de temporada hauran de sol·licitar prèviament, fins sis dies abans, la seva inscripció a aquell partit al qual desitgin assistir. En aquells partits que les peticions superin el nombre d’abonaments disponibles a cada zona serà necessari efectuar un sorteig per assignar les localitats sol·licitades.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut