Digittecnic Vilafranca-Barça: Acaben invictes la fase regular! (3-9)

Els blaugranes acomiaden la fase regular de l’OK Parlem Lliga sense cap derrota per segona vegada a la història

El Barça d’hoquei patins ha acomiadat de la millor manera la fase regular de l’OK Lliga, després de superar el Vilafranca per 3-9. Amb aquesta victòria, la lliga regular acaba amb el Barça com a primer destacat amb 74 punts i només dos empats. Els blaugranes no han caigut en tot el campionat per segona vegada a la història, després de la temporada 2018/19.

Els propers reptes de l’equip d’Edu Castro serà la Final Eight del proper cap de setmana, amb els vuitens de final del dijous davant l’OC Barcelos. Mentre que l’inici dels play-offs de la Lliga seran el diumenge 14 de maig al Palau Blaugrana davant el vuitè classificat. Després del partit, tindrà lloc la retirada de samarreta d’Aitor Egurrola.

Gran inici

Només quatre minuts han necessitat els blaugranes per avançar-se en el marcador. I és que després d’una gran assistència d’Hélder Nunes, Joao Rodrigues ha desviat la bola per marcar el primer en el minut 4.

Després del gol, els blaugranes han continuat monopolitzant l’atac, però sense sort, fins que Marc Grau ha marcat el segon gol amb un xut potent des de molt lluny que ha sorprès Xus Fernández. Un minut després, Villares ha vist una targeta blava i Pau Bargalló ha definit de manera espectacular per posar el tercer.

Al final de la primera part, el Barça ha marcat dos gols. Primer Hélder Nunes després d’una bona assistència de Bargalló i, posteriorment, Joao Rodrigues, que ha fet el 0-5 un minut més tard. Ja quan faltaven segons per acabar la primera part, el Vilafranca ha retallat distàncies de falta directa.

Festival blaugrana

A la represa el partit ha començat amb un penal a favor dels locals. Però, Carles Grau ha evitat que el Vilafranca es tornés a ficar dins del partit i li ha aturat el penal a Roger Martí. I, al minut 10 de la segona part, Marc Grau ha marcat el sisè rematant la bola a l’aire.

A partir de l’1-6, els blaugranes han estat molt inspirats en atac i han arribat amb molt perill a la porteria local. Cosa que ha fet que no passés gaire temps en arribar més gols. L’1-7 l’ha transformat Bargalló des del punt de penal i dos minuts després Marc Grau ha marcat el seu hat-trick amb l’1-8 a l’electrònic.

Amb el partit arribant a la seva fi, Marc Palau ha marcat el segon del Vilafranca rematant la bola dins l’àrea. Però ràpidament Pau Bargalló ha completat també el seu hat-trick per marcar el 39e gol a la Lliga. Finalment, Ot Voisin ha marcat el definitiu 3-9.

LA FITXA

Digittecnic Vilafranca3

Barça: 9

Digittecnic Vilafranca: Xus Fernández, Gabri Villares, Marc Palau, Arnau Ribas i Pablo del Rio – cinc incial – Pol Ferrer, Ot Voisin, Roger Martí, Gerard De Sivatte i Arnau Güell.

Barça: Carles Grau, Ignacio Alabart, Pau Bargalló, Joao Rodrigues i Helder Nunes – cinc inicial – Joan Pascual, Sergi Pandero, Marc Grau i Sergi Llorca.

Gols: 0-1, Joao Rodrigues (min. 4); 0-2, Marc Grau (min. 18): 0-3, Pau Bargalló (min. 19); 0-4, Helder Nunes (min. 24); 0-5, Joao Rodrigues (min. 25); 1-5, Pablo Del Rio (min. 25); 1-6, Marc Grau (min. 35); 1-7, Pau Bargalló (min. 37); 1-8, Marc Grau (min. 39); 2-8, Marc Plau (min. 41); 2-9, Pau Bargalló (min. 44);  Ot Voisin (min. 49).

Àrbitres: Álvaro de la Hera Jaudenes i Francesc Borrell Cusco, que han mostrat una targeta blava a Villares, dels locals, i a Bargalló, del Barça. Faltes: 12-9