Com arribar a l'Estadi Olímpic Lluís Companys

Com arribar a l'Estadi Olímpic Lluís Companys

Informació sobre els sistemes de transport per desplaçar-se fins a l'Estadi Lluís Companys
ACCES MONTJUIC GENERAL V4A_CAT

El FC Barcelona fa una crida a favor de la utilització del transport públic per accedir a l’Estadi Olímpic Lluís Companys, com a mètode de transport sostenible.

COM POTS ARRIBAR A L'ESTADI OLÍMPIC LLUÍS COMPANYS?

 

En el pla de mobilitat s’han potenciat els diferents serveis de transport públic per accedir a Montjuïc, mentre que l’ús del cotxe privat quedarà restringit a persones de mobilitat reduïda, compromisos del Club i aquelles persones que formin part de l'operativa del partit. 

Recomanem que per evitar cues a la sortida de l'Estadi Olímpic Lluís Companys, es compri bitllet d'anada i tornada.

Consultar horaris i afectacions a: https://www.tmb.cat/ca/barcelona/horari-metro-bus

 

Com arribar a placa espana CAT
De fira gran via a estadi olimpic CAT
De placa espana a Estadi Olimpic CAT

*La zona per patinets i bicicletes no està habilitat actualment

PARTIT FCB - SEVILLA

Aquest divendres 29 de setembre (21.00h) coincidiran dos esdeveniments en els quals es preveu una gran afluència de públic. Per una banda, el Barça s’enfrontarà al Sevilla a l’Estadi Olímpic Lluís Companys i, per l’altra, se celebra també el concert de Joaquín Sabina, al Palau Sant Jordi. El Club recomana novament seguir una sèrie d’indicacions de mobilitat perquè aquesta coincidència comportarà una sèrie d’afectacions importants a la muntanya de Montjuïc.

Cotxe restringit,  autocars per a penyes i taxi

No es podrà accedir amb cotxe privat i únicament es disposarà d'aparcament per a persones de mobilitat reduïda, compromisos del Club i personal que formi part de l'operativa del partit.

La Guardia Urbana retirarà els vehicles estacionats en zones no habilitades 

Hi haurà aparcaments a la zona de la Fira que es podran vincular a l'ús de les llançadores. Més info de reserva i compra de places d'aparcament:

Accés d'autocars només a les penyes i a l'afició contrària. Es podrà utilitzar el taxi per pujar a l'estadi.

Autobusos llançadores

El Club posa a la disposició dels assistents una sèrie d’autobusos llançadores gratuïtes per facilitar el trajecte fins a l’Estadi.

Aquests autobusos llançadora permetràn fer un circuit continu perquè sigui una roda permanent i maximitzar els desplaçaments.

Més Info Llançadores

Funicular

Un transport públic que també dona accés a la zona de l'Estadi Olímpic, és el Funicular de Montjuïc que s'agafa a l'enllaç de la parada de metro de Paral·lel de les línies L2 i L3.

Escales mecàniques

Estaran operatives les escales mecàniques per pujar des de l'Avinguda Reina Maria Cristina, que es faran reversibles perquè abans del partit siguin només de pujada i després del partit només de baixada.

Es potenciaran condicions de funcionament i il·luminació de l'entorn.

Motos i vehicles de mobilitat personal

Les motos disposaran d'aparcaments específics i també es podrà accedir amb bicicletes o patinets (La zona per patinets i bicicletes no estarà habilitat per al partit amb el Cadis)

Tant l’entrada com la sortida de les motos que estacionin a les zones habilitades haurà de ser per l’Avinguda Miramar, girant a l’esquerra, a l’alçada del carrer Doctor Font i Quer per carrer dels Tarongers.

 

 

INFOGRAFIA_CAT

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut