Com arribar a l'Estadi Olímpic Lluís Companys

Com arribar a l'Estadi Olímpic Lluís Companys

Informació sobre els sistemes de transport per desplaçar-se fins a l'Estadi Lluís Companys
ACCES MONTJUIC GENERAL V4A_CAT

El FC Barcelona fa una crida a favor de la utilització del transport públic per accedir a l’Estadi Olímpic Lluís Companys, com a mètode de transport sostenible.

COM POTS ARRIBAR A L'ESTADI OLÍMPIC LLUÍS COMPANYS?

En el pla de mobilitat s’han potenciat els diferents serveis de transport públic per accedir a Montjuïc, mentre que l’ús del cotxe privat quedarà restringit a persones de mobilitat reduïda, compromisos del Club i aquelles persones que formin part de l'operativa del partit. 

Recomanem que per evitar cues a la sortida de l'Estadi Olímpic Lluís Companys, es compri bitllet d'anada i tornada.

Consultar horaris i afectacions a: https://www.tmb.cat/ca/barcelona/horari-metro-bus

 

Com arribar a placa espana CAT
De fira gran via a estadi olimpic CAT
De placa espana a Estadi Olimpic CAT

*La zona per a patinets i bicicletes no està habilitada actualment

Cotxe restringit, autocars per a penyes i taxi

No s'hi podrà accedir amb cotxe privat i únicament es disposarà d'aparcament per a persones de mobilitat reduïda, compromisos del Club i personal que formi part de l'operativa del partit.

La Guàrdia Urbana retirarà els vehicles estacionats en zones no habilitades 

Hi haurà aparcaments a la zona de la Fira que es podran vincular a l'ús de les llançadores. Més info de reserva i compra de places d'aparcament:

Accés d'autocars només a les penyes i a l'afició contrària. Es podrà utilitzar el taxi per pujar a l'estadi.

Autobusos llançadores

El Club posa a la disposició dels assistents una sèrie d’autobusos llançadores gratuïtes per facilitar el trajecte fins a l’Estadi.

Aquests autobusos llançadora permetran fer un circuit continu perquè sigui una roda permanent i maximitzar els desplaçaments.

Més Info Llançadores

Funicular

Un transport públic que també dona accés a la zona de l'Estadi Olímpic és el Funicular de Montjuïc que s'agafa a l'enllaç de la parada de metro de Paral·lel de les línies L2 i L3.

Escales mecàniques

Estaran operatives les escales mecàniques per pujar des de l'avinguda Reina Maria Cristina, que es faran reversibles perquè abans del partit siguin només de pujada i després del partit només de baixada.

Es potenciaran condicions de funcionament i il·luminació de l'entorn.

Motos i vehicles de mobilitat personal

Les motos disposaran d'aparcaments específics i també s'hi podrà accedir amb bicicletes o patinets (la zona per a patinets i bicicletes no estarà habilitada per al partit amb el Cadis).

Tant l’entrada com la sortida de les motos que estacionin a les zones habilitades haurà de ser per l’avinguda Miramar, girant a l’esquerra, a l’alçada del carrer Doctor Font i Quer pel carrer dels Tarongers.

INFOGRAFIA_CAT

Informació sobre accessibilitat

El Club proporciona una sèrie d'indicacions sobre accessibilitat per a persones amb discapacitat, mobilitat reduïda o usuàries de cadira de rodes, així com per a les seves persones acompanyants.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut