Confirmació Assistència Estadi Olímpic Lluís Companys

Confirmació Assistència Estadi Olímpic Lluís Companys

Els socis i sòcies que tinguin un Passi Barça 1r Equip 23/24 hauran de confirmar la seva assistència

Inscripció per assistir als partits

El soci o sòcia comprador/a del passi a l’Estadi Olímpic Lluís Companys haurà de confirmar cada partit al qual vol assistir, mitjançant l’Aplicació de Socis o a través del web. Tan bon punt es conegui la data del partit, i fins a 6 dies abans d’aquest, els socis i sòcies hauran de sol·licitar la seva entrada. Si no indica activament que vol assistir a un partit el Club no li assignarà una localitat i no podrà anar-hi.

Es podran sol·licitar entrades agrupades de fins a 6 socis o sòcies. Per fer peticions conjuntes, els passis d’una mateixa petició han de ser de la mateixa zona.

En el cas de socis o sòcies menors de 14 anys, s’ha de fer una petició conjunta amb una persona adulta, i amb un màxim de 3 menors. També haurà d'accedir a l'Estadi amb la persona adulta, a la mateixa zona.

La ubicació de les entrades que s’atorguin anirà variant en cada partit dins de la zona del seu passi.

Entre les 24 i les 48 hores prèvies a l’inici del partit, els socis i sòcies titulars rebran la comunicació del Club amb les entrades electròniques (PDF) amb les localitats assignades. Les entrades seran nominatives.

Premi a la Fidelitat a l'Estadi Lluís Companys

A partir de la celebració del cinquè partit a l’estadi de Montjuïc, el sistema assignarà automàticament les millors localitats dins la zona dels passis als socis i sòcies que assisteixin a un major nombre dels partits que es diputin a l’Estadi Olímpic Lluís Companys. Per tant, es tindrà en compte el percentatge d’assistència per assignar les millors localitats de cada zona.

 

PETICIÓ MODIFICACIÓ DADES D'ASSISTENTS

Mitjançant aquest formulari, qui compra entrades pot modificar les dades d'assistents que vinguin a presenciar el partit.

En cas que es faci la sol·licitud, les persones assistents hauran de venir amb l’entrada i mostrar la confirmació de la modificació de dades dels assistents, ja sigui amb el mail rebut imprès o amb el mateix mòbil.

PETICIÓ D'ENTRADA FORA DE TERMINI - RAYO VALLECANO

Si no ha confirmat assistència al partit 6 dies abans, aquí es pot sol·licitar assitència fora de termini.

En cas que en el moment de realitzar la petició hi hagi aforament disponible a la seva zona, el Club li assignarà una localitat.

Entre 24 i 3 hores abans de l'inici del partit, la persona que ha fet la sol·licitud rebrà tots els seients assignats (entrada electrònica en PDF)

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut