Passi Barça 1r Equip 23/24: el Passi de Temporada de l'Estadi Olímpic Lluís Companys

Passi Barça 1r Equip 23/24: el Passi de Temporada de l'Estadi Olímpic Lluís Companys

El trasllat a l’Estadi Olímpic Lluís Companys permetrà adquirir un passi de temporada als abonats i abonades actuals, sense el servei de Seient Lliure i sense seient fix.

El moviment temporal a l’Estadi Olímpic Lluís Companys suposa un canvi total d’escenari i obliga a formular un nou model d’aforament, ja que es redueix a menys de la meitat de l’Spotify Camp Nou. A l'Estadi Lluís Companys hi ha 49.472 localitats que es consideren comercialitzables.

Aquesta temporada els socis i sòcies abonats a l'Spotify Camp Nou no tindran abonament a aquesta instal·lació, i veuran suspesa la seva condició d’abonat o abonada fins al retorn. No obstant, es manté la seva condició de soci o sòcia i ha de seguir pagant la quota com es fa habitualment.

Els socis i sòcies que actualment disposen d'abonament tenen la possibilitat de comprar un passi per assistir a l’Estadi Olímpic Lluís Companys, o bé renunciar-hi. Disposaran del període d’un mes per comprar el Passi Barça 1r Equip de l’Estadi Olímpic Lluís Companys en una de les sis zones de la instal·lació. 

Qui hagi assistit a un 85% o més de partits a l'Spotify Camp Nou durant la temporada 22/23, i els socis que van adquirir el Passi amb els preus assignats inicialment, tindran opció preferent d’escollir la zona del passi de temporada, amb 48 h d’antelació sobre la resta d’abonats, és a dir, tindran prioritat a l’hora de triar zona a l'Estadi Olímpic Lluís Companys.

Seient Lliure

La propera temporada, el servei de Seient Lliure no estarà disponible a l’Estadi Olímpic Lluís Companys i tots els abonats i abonades acumularan l’import a retornar d'aquesta temporada 2022/23 fins que es torni a disposar d’abonament a l’Spotify Camp Nou. L’import acumulat que es té actualment no es descomptarà en cap cas de l’import de compra del passi de la temporada 2023/24.

Passi Temporada

Tots els socis i sòcies van poder realitzar la compra del passi de temporada a l’Estadi Olímpic Lluís Companys, actualment ja ha finalitzat el període per sol·licitar el Passi Barça 23/24.

El Club anunciarà més endavant el període i forma de pagament corresponent a aquesta compra. Qui ha realitzat la compra, va rebre el comprovant corresponent en què s’indica el preu, les condicions i la zona de compra del nou producte així com un codi de l'adquisició.

La tria de zona i compra del tipus de passi es realitza individualment. Un cop es tingui el passi assignat a una zona, i es demani entrada partit a partit, llavors sí que es podrà fer de manera agrupada (fins a 6 socis o sòcies)

En el cas que es vulgui una zona on ja no hi hagi disponibilitat, haurà d’escollir una altra zona.

Cessió de les entrades

El soci o sòcia titular del Passi Barça 1r Equip 23/24 podrà cedir-lo gratuïtament a una altra persona, sempre que aquesta no estigui inscrita en cap altre formulari de sol·licitud de cessió.
Un cop la persona que compra el passi confirmi l'assitència del partit, és quan podrà realitzar la cessió.
El soci o sòcia interessat podrà efectuar la seva petició de cessió mitjançant l’Aplicació de Socis.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut