Barça B - Córdoba: Amb la lliga a tocar! (2-0)

Dos gols d’Ari Arias a la segona meitat donen la victòria al Barça, en el penúltim partit com a locals de la temporada

El Barça B s’ha imposat al Córdoba per 2-0, en un partit que ha decidit a la segona meitat. Dues dianes d’Ari Arias, màxima golejadora de la competició, han donat tres punts que apropen a les blaugranes al títol de lliga.

El Córboba arribava a la Ciutat Esportiva Joan Gamper amb la necessitat de puntuar. I així ho han fet saber des de l’inici del partit. En els cinc primers minuts, ja havien aconseguit dos xuts clars a la porteria que defensava Meri Muñoz.

Les blaugranes han trobat els seus millors minuts quan han estat capaces de desbordar la primera línia de pressió blanca per velocitat. Primer ha avisat Dragoni, rematant una centrada de Lucía Corrales, i més tard l’ha tingut Laia Martret en un xut que ha sortit desviat.

El Barça sap patir

Però de nou es repetia el guió dels primers minuts: les imprecisions del Barça, forçades per la intensitat defensiva de les andaluses, impedien que les d’Oscar Belis despleguessin el seu joc.

Però el pas pels vestidors canviava totalment la dinàmica del partit. El Barça, molt més endreçat, tenia el control de la pilota i buscava els espais entre línies. I precisament així ha arribat el primer gol del partit. Martret ha filtrat una gran passada per a Ari Arias, que ha posat l’1 a 0 amb una excel·lent definició, al minut 49.

Arias, de nou

Amb el gol, el Barça ha pogut controlar més el partit amb possessions llargues. Les arribades puntuals del Córdoba no inquietaven a la defensa blaugrana, mentre que al camp visitant passava tot el contrari. Una gran jugada individual d’Arias dins l’àrea ha acabat en el segon gol del dia de la davantera, que ha sentenciat el matx a deu minuts del final.

Els últims minuts han servit perquè Núria Pon debutés amb el filial del Barça. Amb aquesta victòria, el Barça se situa nou punts per davant del Deportivo, amb un partit menys. El pròxim compromís de les de Belis, diumenge 30 al camp del CD Juan Grande.