Barça-Logroño: Un pas més cap a la perfecció (43-30)

El Barça no falla a la seva cita amb la victòria i ja són 26 jornades amb 26 triomfs culers a la Lliga

El Barça ha allargat una jornada més el seu camí cap a l'excel·lència a la Lliga després de superar amb comoditat el Logroño (43-30) al Palau. Ha fet falta esperar uns minuts per activar la maquinària blaugrana i això ho han aprofitat els logronyesos per començar el partit manant al marcador amb un 3-5 inicial.

Primers minuts igualats

Però els blaugrana s'han llevat la son de les orelles i amb tres gols seguits han agafat un avantatge que només han deixat anar amb algun empat fugaç en les accions posteriors. Perquè un cop l'atac culer ha començat a carburar, la defensa de Logronyo ho ha tingut impossible per evitar el mateix desenllaç que els 25 partits anteriors de lliga.

La reacció blaugrana ha anat de la mà d'un Emil Nielsen especialment encertat. Els de La Rioja, que lluiten per poder accedir a les competicions europees de la temporada vinent, s'han intentat aferrar al partit amb un parcial de tres gols seguits que ha provocat un temps mort d'Antonio Carlos Ortega amb 14-12.

Accelerada blaugrana i nou triomf

El tècnic blaugrana ha demanat als seus que augmentessin la intensitat i així ha estat, i en els últims minuts del primer temps s'han eixamplat unes diferències que s'han demostrat insalvables pels visitants (23-16).

Perquè a la segona meitat, el Barça ràpidament ha posat el mode piconador fins que s'ha aconseguit una diferència superior a la desena que s'ha mantingut estable fins al final del duel. Perquè a partir del 30-18 s'ha començat a produir un intercanvi de cops que ha estat la tònica dominant en una segona part sense massa història.

Tot i això, la comoditat del partit ha provocat una llarga rotació que ha implicat tothom en el triomf, amb especial menció pel suec Hampus Wanne, que després de gairebé un mes lesionat ha pogut acumular minuts de qualitat de cara a agafar rodatge pel final de temporada, amb Copa i Champions com a grans objectius un cop assegurada la Lliga.

Fitxa del partit

Barça: 43

Logroño: 30

Barça: Emil Nielsen (-), Aleix Gómez (3), Dika Mem (2), Thiagus Petrus (-), Luis Frade (5), Timothey N'Guessan (6), Martí Soler (1) - set inicial - Pol Valera (3), Hampus Wanne (3), Blaz Janc (4), Luka Cindric (2), Artur Parera (2), Domen Makuc (2), Melvyn Richardson (5), Ludovic Fabregas (4) i Gonzalo Pérez de Vargas (1).

Logroño: Jorge Pérez (-), Ismael El Korchi (1), Javi Rodríguez (2), Ángel Jesús Rivero (2), Juan Palomino (3), David Cadarso (8), Álex Rubiño (2) - set inicial - Álvaro Preciado (1), Luciano Silva (4), Javi García (2), Edu Cadarso (3), Mahamadou Keita (2) i Javi Romeo (-).

Parcials: 2-3, 6-6, 12-8, 14-11, 16-13, 23-16 - descans - 26-17, 30-20, 34-21, 37-24, 40-27, 43-30.

Àrbitres: Javier Álvarez Mata i Yon Bustamante López.