Barça – Recam Làser Caldes: Continuen intractables en Lliga (7-1)

Els blaugranes s’emporten l’últim partit de la fase regular al Palau Blaugrana per continuar invictes a la competició domèstica

El Barça no falla a l’OK Lliga i torna a guanyar. Els d’Edu Castro s’han imposat al Recam Làser Caldes per 7-1, en un partit on han hagut de remuntar el gol inicial visitant. Amb aquesta nova victòria, ja en sumen 23 en 25 partits. L'última jornada de la fase regular serà a la pista del Vilafranca abans d'afrontar la Final Eight (4 de maig a Viana do Castelo contra el Barcelos) i l'inici del play-off davant el vuitè classificat (14 de maig al Palau).

Ha tocat remuntar

No ha començat de la millor manera el partit pels homes d’Edu Castro. Els visitants han sortit amb molta força i s’han avançat en el minut 5 amb un gran gol de Marc González, que l’ha picada des de darrere de la porteria.

Però això no ha fet que els blaugranes abaixessin els braços, de fet, no han tardat molt a remuntar el matx. Amb una gran rematada de Pau Bargalló dos minuts després del gol del Caldes. Pocs minuts després, Helder Nunes ha rematat una bola després d’una bona acció de João Rodrigues.

Amb avanatatge en el marcador, el Barça ha començat a tenir el partit controlat, i cinc minuts abans del descans Joan Pascual ha marcat el 3-1, en el que ha estat el tercer gol del jove jugador a l’OK Lliga.

Arriba la sentència

A la represa, ha continuat la tònica dominant del Barça. Els culers no han necessitat ni un minut per marcar el quart gol. I és que Ignacio Alabart ha rematat una bola a l’aire després d’una gran passada de Pau Bargalló.

Amb el partit ja controlat, els d’Edu Castro han sumat dos gols més en quatre minuts. En el minut 30, João Rodrigues ha posat el cinquè i en el minut 34, el sisè l’ha marcat Marc Grau.

Abans del final del partit, Helder Nunes ha marcat el seu segon gol del partit i el definitiu 7-1, després d'una gran definició des del lateral de l'àrea. Amb aquesta victòria els blaugranes han acomiadat la lliga regular al Palau Blaugrana aquesta temporada.

Barça, 7
Recam Làser Caldes, 1

Barça: Sergi Fernández, Ignacio Alabart, Pau Bargalló, Joao Rodrigues i Helder Nunes – cinc inicial - Joan Pascual, Sergi Panadero, Marc Grau i Sergi Llorca.

Recam Làser Caldes: Jaume Gispert, Roger Presas, Xevi Gurri, Cristian Rodríguez i Marc González – cinc inicial - Pau Cardona, Álvaro Borja Giménez, Arnau Serra i Dídac Llobet.

Gols: 0-1, Marc González (min. 5); 1-1, Pau Bargalló (min. 7); 2-1, Helder Nunes (min. 12); 3-1, Joan Pascual (min. 20); 4-1, Ignacio Alabart (min. 26); 5-1, Joao Rodrigues (min. 30); 6-1, Marc Grau (min. 34); 7-1, Helder Nunes (min. 45).

Àrbitres:  Erik Martin Rivas i Carlos Molines Ferrandiz. Faltes: 5-4.