Barça Atlètic – SD Logroñés: Duel de màxima exigència

Barça Atlètic – SD Logroñés: Duel de màxima exigència

[19 hores, Esport3 i Instat TV] El filial blaugrana afronta el partit amb l’objectiu de seguir sumant per continuar en les posicions capdavanteres de la classificació

El Barça Atlètic afronta aquest dissabte un partit de màxima exigència davant la SD Logroñés (19 hores, Esport3 i Instat TV). Els blaugranes arriben al duel amb una gran dinàmica de resultats després d’encadenar nou partits invictes i només una derrota en els últims 15 partits. Un fet que ha fet que el conjunt que dirigeix Rafa Márquez se situï sisè classificat, igualat amb la Reial Societat B, que és cinquena en posicions de Play-off d’ascens a la Segona Divisió. 

Amb tot, el filial blaugrana vol tornar a sumar els tres punts al Johan Cruyff després de l’últim empat sumat davant l’Atlético Baleares un partit que guanyaven 2-0 al descans i que va finalitzar amb 2-2. En aquest sentit, el tècnic mexicà ha reconegut en la prèvia del partit que l’equip ha de seguir traient bons resultats com a local: “Hem de seguir defensant casa nostra, treure bons resultats i seguir competint com ho estem fent per seguir amb la bona dinàmica”.

Pel que fa al rival, els blaugranes han tingut una gran evolució en quan al joc i a maduresa d’equip i res té a veure amb aquella derrota a Las Gaunas per 4-0 de la primera volta. De fet, la SD Logroñés arriba al partit amb tres punts menys que els culers, i se situen setens amb 47 punts, després d’assolir una ratxa similar a la dels blaugranes: només una derrota en els últims 13 partits. “Serà un partit interessant davant d’un equip que juga bé al futbol”, ha alertat Márquez.

19 convocats amb novetats

Per aquest partit, el tècnic blaugrana que no podrà comptar amb els lesionats Álex Zalaya, Pelayo Fernández i Arnau Rafús, sí que ho podrà fer amb Casadó i Estanis, que estaran disponibles després d’estar dues setmanes en dinàmica de primer equip. 

Així doncs, aquesta és la llista de 19 convocats: Arnau Tenas, Sergi Rosanas, Chadi Riad, Marc Casadó, Alpha Diounkou, Moha, Roberto, Aranda, Estanis, Roman Vega, Nil Ruiz, Álvaro Nuñez, Fabio, Juanda, Txus Alba, Luismi Cruz, Carbonell, Ilias Akhomach i Pocho.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut