Alumnes del Grau en Gestió d'Informació i Documentació Digital visiten el Centre de Documentació

Alumnes del Grau en Gestió d'Informació i Documentació Digital visiten el Centre de Documentació

El Centre de Documentació i Estudis del FC Barcelona col·labora en la formació dels estudiants de la FIMA-UB.

El Centre de Documentació i Estudis del FC Barcelona va rebre el 22 de març passat la visita d'un grup d'alumnes del Grau en Gestió d'Informació i Documentació Digital de la Facultat d'Informació i Mitjans Audiovisuals de la Universitat de Barcelona (FIMA-UB). Aquesta visita respon a la voluntat del Centre de Documentació de donar-se a conèixer, difondre el riquíssim patrimoni històric i documental que hi roman dipositat i, alhora, obrir-se a la ciutadania.

La visita que van fer una vintena d'alumnes es va dividir en dues parts. D'una banda, l'equip de documentalistes va dur a terme una exposició per explicar el paper del Centre dins de l'organització tot detallant les tasques que s'hi duen a terme i els perfils dels seus usuaris interns i externs. Així es fa palès el seu doble vessant de suport a la tasca productiva i de gestió patrimonial.

D'altra banda, els alumnes van visitar les instal·lacions de la sala de consulta i el dipòsit. Espais on es va aplegar una petita mostra per destacar els elements més emblemàtics de la col·lecció i per il·lustrar els diferents fons i tipus de suports que conformen l'arxiu històric del FC Barcelona, l'hemeroteca i la biblioteca de suport. Tant la col·lecció com els processos per a la gestió documental van despertar l'interès dels estudiants, generant nombroses qüestions i debat.

El Centre de Documentació i Estudis del FC Barcelona agraeix la visita a la FIMA-UB i espera poder reeditar-la en un futur amb l'objectiu de continuar col·laborant en la formació dels seus alumnes.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut