CD Numancia – Barça Atlètic: La bona ratxa es posa a prova

CD Numancia – Barça Atlètic: La bona ratxa es posa a prova

[19 hores, Esport3 i Instat TV] El filial blaugrana buscarà allargar la bona dinàmica de resultats a Los Nuevos Pajaritos per continuar en les posicions capdavanteres

El Barça Atlètic afronta aquest diumenge una visita exigent davant el CD Numancia a Los Nuevos Pajaritos (19 hores, Esport 3 i Instat TV). El duel corresponent a la 31º jornada del campionat de Lliga de la Primera Federació arriba en un bon moment de forma per al filial blaugrana que actualment ocupa la quarta plaça de la classificació amb una ratxa de vuit partits consecutius sense perdre. De fet el conjunt que dirigeix Rafa Márquez només ha perdut un dels últims 14 duels i ha sumat 27 punts dels últims 42. Una puntuació que ha catapultat l’equip en zona de Play-off d’ascens.

Més enllà, però, de la classificació l’equip se centra en millorar cada dia i progressar en el model de joc, objectiu prioritari del Barça Atlètic. En aquest sentit, Rafa Márquez té clar que han viatjat a Soria amb l’objectiu de buscar els tres punts de prestigi en un escenari de nivell, però sense cap obsessió: “Intentarem competir i treure un bon resultat com sempre, però no serà fàcil davant un equip molt ordenat”.

El CD Numancia, per la seva banda, arriba al partit amb una dinàmica de cinc partits sense guanyar, però amb el record de la primera volta d’haver estat un dels dos únics equips que ha estat capaç d’emportar-se els tres punts de l’Estadi Johan Cruyff. I és que el conjunt sorià s’ha fet fort com a local, on no perd des de fa dos mesos.

Convocatòria amb baixes i novetats

Per aquest partit, Rafa Márquez, no podrà comptar amb les jugadors lesionats, Pelayo Fernández i Zalaya, ambdós amb una lesió als isquiotibials, i Arnau Rafús, mentre que tampoc ho podrà fer amb Marc Casadó, Estanis, Pablo Torre, Ángel Alarcón i Aleix Garrido, en dinàmica de primer equip. Amb qui sí que ho podrà fer és amb el jugador del Juvenil A, Gerard Hernández, que entra en la convocatòria del filial per primera vegada. 

Així doncs, aquesta és la llista de 18 jugadors: Arnau Tenas, Sergi Rosanas, Chadi Riad, Diounkou, Moha, Roberto, Aranda, Roman Vega, Nil Ruiz, Álvaro Núñez, Fabio, Juanda, Txus Alba, Luismi, Carbonell, Ilias Akhomach, Pocho i Gerard Hernández.

A les 19 hores, començarà a rodar la pilota a Los Nuevos Pajaritos en un duel de màxima exigència. Que comenci l'espectacle!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut