Igualada Rigat - Barça: Triomf treballat per seguir invictes (3-4)

Els blaugranes sumen una nova victòria en un duel on han hagut de remuntar el resultat fins a tres vegades

El Barça d'Edu Castro ha derrotat a l'Igualada Rigat (3-4). Amb la primera plaça ja assegurada, els blaugranes han continuat guanyant a la Parlem OK Lliga gràcies a un duel molt lliutat contra el conjunt igualadí. Fins a tres vegades ha remuntat el conjunt blaugrana per continuar invictes a la competició.

Primer temps complicat

El partit ha començat de la millor manera possible pels d'Edu Castro. I és que Alabart ha estat l'encarregat d'obrir el comptador blaugrana per posar els blaugranes al capdavant del marcador (0-1, min.7). El gallec ha rematat de primera una magnífica assistència de Bargalló que ha acabat perforant la porteria rival. Ara bé, l'alegria barcelonina ha durat poc, ja que dos minuts més tard, Aleix Marimon ha igualat el resultat (1-1, min. 9).

I quan semblava que el Barça més s'apropava a la porteria de Guillem Torrents, el segon del Igualada ha arribat. Tety Vives ha recollit una bola dins l'àrea i ha superat a Xenxo amb un ganxo (2-1, min. 22). Amb la remuntada dels igualadins, el Barça no s'ha donat per vençut i malgrat tenir oportunitats per marcar l'empat, els jugadors han marxat als vestuaris amb el marcador intacte (2-1).

Premi a la insistència

A la represa, el partit ha estat una autèntica lluita de gegants per emportar-se el duel. El joc al parquet a virat cap a la bogeria i durant un minut hi ha hagut un 3 contra 3 a pista. El Barça ha malgastat l'ocasió d'empatar el partit al minut 26 quan Taty Vives ha vist una targeta blava, però Rodrigues no pot transformar la directa davant Torrents. Però tot just després d'aquesta acció, Alabart ha estat l'encarregat de posar el 2-2 (min. 27).

Una part de la feina ja estava feta, però calia rematar-la i en primera instància, el Barça no ho ha sabut fer. Miramon ha tornat a posar per davant el conjunt igualadí després d'una rematada de cullera que ha enviat al fons de la xarxa blaugrana (3-2, min. 33). Però l'empenta blaugrana ha tornat a apreixer i el premi ha arribat de l'stick de Pau Bargalló en transformar la directa de la 10a falta arlequinada (3-3, min. 39).

Finalment, encara hi havia temps per remuntar una vegada més el marcador i així ho ha fet, Pau Bargalló. Al minut 48, el capità blaugrana ha entrat dins de l'àrea i ha marcat el gol guanyador del partit que ha permès als blaugranes mantenir-se invictes (3-4).

Igualada Rigat, 3
Barça, 4

Igualada: Torrents, Riba, Vives, Carol, Marimon - cinc inicial - Yeste, Cervera, Zilken, Uri Llenas

Barça: Fernandez, Alabart, Bargalló, Nunes, Rodrigues - cinc inicial -  Marc Grau, Panadero, Pascual

Gols: 0-1, Alabart (min. 7); 1-1, Marimon (min. 9); 2-1, Tety Vives (min. 22), 2-2, Alabart (min. 27), 3-2, Miramon (min. 33), 3-3, Pau Bargalló (min. 39), 3-4, Bargalló (min. 48).

Àrbitres: Iñigo López, Daniel Villar.