Primer contacte amb el Fernando Argüelles

Primer contacte amb el Fernando Argüelles

L’equip de Jesús Velasco s’ha exercitat per darrer cop abans d’afrontar aquest dissabte les semifinals de la Copa del Rei contra el Mallorca Palma Futsal

Quan queden menys de 24 hores per al xiulet inicial, el Barça de futbol sala s’ha exercitat aquest divendres al migdia a l’escenari de la Final Four de la Copa del Rei. Els de Jesús Velasco han trepitjar la pista del Pabellón Fernando Argüelles i han dut a terme una sessió d’entrenament especial, l’última abans del Mallorca Palma Futsal – Barça d’aquest dissabte (14.30 hores).

photo_5273932760035214346_y

Cal recordar que fa poc que els catalans van visitar aquest pavelló. I és que el passat 18 de març l’equip blaugrana ja va jugar en aquesta pista, en aquest cas a la lliga i contra l’equip local, l’Antequera. El resultat, un 2-5 amb doblet d’Antonio i els gols de Dyego, Adolfo i Ferrao.

Després de la sessió, l’equip ha tornat cap a l’hotel de concentració per descansar fins al partit de semifinals contra el Palma. En joc, l’accés a la gran final de diumenge (20 hores).

Sergio Lozano: "El Palma serà un rival duríssim"

El capità del FC Barcelona, que té sis de les set Copes del Rei que té el Barça, torna a Antequera (va guanyar la seva primera) per intentar-ne aixecar una de nova. Motivat i amb ganes, Lozano adverteix, però, dels perills del Palma. "Serà un rival duríssim. Té la possibilitat de guanyar tres títols encara i els voldrà. El partit que se'ns presenta serà molt maco"

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut