Ofrena floral a l’estàtua de Johan Cruyff

Ofrena floral a l’estàtua de Johan Cruyff

L’esplanada de l’Spotify Camp Nou ha acollit un emotiu homenatge en el setè aniversari de la mort del crac holandès

Aquest divendres al migdia s’ha celebrat un breu però emotiu homenatge a Johan Cruyff en el setè aniversari de la seva mort. El president Joan Laporta, els vicepresidents Rafa Yuste, Elena Fort i Eduard Romeu i els directius Àngel Riudalbas, Miquel Camps i Xavier Barbany han acompanyat la vídua, les filles i net del crac holandès en l’ofrena floral duta a terme a l’estàtua de Johan Cruyff, ubicada a l’esplanada de l’Spotify Camp Nou.

Les paraules de Joan Laporta

El president Joan Laporta ha volgut recordar "el personatge més important de la història del barcelonisme, deixant de banda Joan Gamper, que va fundar el club. En Johan va fer una autèntica revolució", ha assegurat. Laporta, que ha explicat que "és molt emotiu veure que fa set anys que ens va deixar i el seguim tenint molt present", ha volgut agrair a la família, present en l'acte, "que ens permetin compartir aquesta memòria amb ells."

Per últim, ha valorat que "ens sentim hereus d'en Johan i amb la responsabilitat de seguir amb la seva obra. En Johan estaria content de veure com estem reconstruint el club. Estem construint una nova era que seguint els criteris i les ensenyances d'en Johan tornarà a ser esplendorosa", ha conclòs.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut