El Barça CBS perd a La Seu (75-55) en una fluixa segona meitat

A les blaugranes, que guanyaven de quatre al descans, se'ls hi fa massa llarg el partit

Al Barça CBS se li va fer coll amunt la segona part contra el Cadí La Seu. L'equip d'Isaac Fernández guanyava al descans per 37 a 41, controlant els rebots i els percentatges de tir. Però la segona meitat va ser devastadora per a les blaugranes. Només 14 punts en els últims 20 minuts. Circumstància que van aprofitar les locals per obrir distàncies al marcador, fins a arribar al 75-55 final.

Els primers minuts van estar marcats per la igualtat, tant a la pista com a l'electrònic. El Barça, amb un 60% d'eficàcia en triples, es trobava còmode sobre el parquet. A més, la defensa en zona de les blaugranes posava en moltes dificultats al Cadí, que es veia dos punts per sota al final del primer quart.

Un parcial de 2-12 a mitjans del segon temps donava el màxim avantatge del partit al Barça (32-39), amb cinc punts consecutius d'Anna Cruz. Les urgellenques, amb un tir sobre la botzina d'Elise Ramette, retallaven distàncies i deixaven el marcador en 37-41 al descans.

El Barça s'apaga a la segona meitat

El bon treball del Barça en els primers quarts no va tenir continuïtat. Només vuit punts en un tercer quart que pràcticament sentenciava el partit a favor del Cadí La Seu. Les blaugranes erraven de cara a cistella (gairebé cinc minuts sense anotar), mentre que les locals trobaven massa forats en la defensa en zona de les seves rivals.

L'últim quart començava amb un 6-0 de sortida, que posava el 64-49. El Barça CBS no trobava la fórmula per acostar-se al marcador, mentre que el Cadí continuava ampliant les diferències per intentar guanyar l'average a les seves rivals. Sis punts del Barça en els últims 10 minuts, per un marcador final de 75 a 55.

Retorn d'Ari Pujol a La Seu

Un partit que va ser molt especial per Ariadna Pujol. La jugadora de Mataró va tornar a la pista on va jugar les últimes cinc temporades, abans de fitxar fa unes setmanes pel Barça CBS.

Tot i la derrota, el Barça CBS ha assegurat la seva permanència a la Lliga Endesa. De fet, les blaugranes se situen vuitenes a la classificació, tancant la zona de play-off, però empatades amb l'Araski, novè classificat. Amb només quatre jornades per disputar-se, cada matx és clau per poder accedir a la fase final de la lliga. El proper compromís del Barça CBS, diumenge 26 a la pista del Casademont Zaragoza.