A per la 12ª Copa Plenitude Asobal consecutiva

El Barça mirarà de sumar un nou títol davant de l’Abanca Ademar León, equip amfitrió

El Barça disputarà la final de la Copa Plenitude Asobal davant de l’equip local (19.30 h / LaLigasportstv) amb l’objectiu clar de sumar un nou títol al palmarès blaugrana. Si els catalans aconsegueixen vèncer avui davant dels amfitrions, sumarien el 18è títol a la competició i dotzè consecutiu.

Carlos Ortega va sortir satisfet després de derrotar al Rebi Balonmano Cuenca (41-24) pel joc desplegat especialment durant la segona part. Els blaugranes van estar més eficaços en defensa i això es va traduir en un millor joc que va permetre jugar més al contraatac i aconseguir gols fàcils. El manxecs van acusar el cansament físic atès a que havien jugat un partit de la Copa del Rei 48 hores abans i no van aguantar el ritme del Barça.

Emil Nielsen, dubte

L’entrenador blaugrana no sap si podrà comptar amb el porter Emil Nielsen per al partit d’avui. El danès va rebre una pilotada a la cara en el llançament d’un penal i malgrat acabar jugant la resta de minuts de la primera part, la seva participació a la final és dubte. És per aquest motiu, que Ortega ha decidit cridar al porter del Barça Atlètic, Roberto Domènech qui ja ha debutat aquesta temporada amb el primer equip tant a la Super Globe com la Lliga Plenitude Asobal.

Un partit, una victòria

Tots dos equips s’han vist només una vegada aquesta temporada i va ser al partit de la primera volta de la lliga. Els blaugranes van guanyar aquell xoc malgrat que fins la mitja part, el resultat estava ajustat. A la represa, el Barça va prémer l’accelerador i va endur-se la victòria cap a Barcelona per un contundent 30-42 amb un actuació destacada de Dika Mem i Domen Makuc amb set gols cadascú, i Hampus Wanne, avui lesionat, amb sis.

Luis Frade: “Són un equip amb història i un pavelló amb història també”

“L’ambient no estarà en contra. És l’ambient en que ens agrada jugar. Són un equip amb història i un pavelló amb història també. És una final més i si el partit d’ahir era important el d’avui més. Són un equip particularment diferent que tenen un estil molt específic del Manolo Cadenas però ja ho sabem i ens haurem de preparar bé”.

“Haurem d’estar preparats de la millor manera perquè no són un equip fàcil on tot pot passar. I són aquest tipus de partits diferents que a la lliga perquè saben que per bé o per mal, nosaltres som superiors, però a un sol partit tot pot passar”.