Quina cançó de Rosalía prefereixen els jugadors blaugranes?

Quina cançó de Rosalía prefereixen els jugadors blaugranes?

Lewandowski, Pedri, Balde, Raphinha, Ansu Fati i Frenkie de Jong apareixen en aquest vídeo on configuren el seu top 5 de cançons de l'artista

Yo x Ti, Tu x Mi, Con Altura, BIZCOCHITO, LA FAMA i DESPECHÁ. Com ordenaran els jugadors blaugranes aquestes cançons de la Rosalía? 

En aquest Top 5, Lewandowski, Pedri, Balde, Raphinha, Ansu Fati i Frenkie de Jong ens revelen quina d'aquestes cançons de l'artista catalana situarien en la primera posició. Hi haurà quòrum?

 

Comparteixes els mateixos gustos musicals que els culers? Comprova-ho en aquest vídeo que han realitzat els barcelonistes abans d'enfundar-se la samarreta el logotip del disc MOTOMAMI de Rosalía amb motiu del Clàssic d'aquest diumenge a les 21 hores. 

Recordar que aquest dimecres 15 de març es va anunciar que els jugadors i jugadors dels primers equips masculí i femení lluirant la samarreta amb el logotip MOTOMAMI en els seus dos propers Clàssics. Aquest emblema substituirà el de Spotify, que ha cedit el seu privilegiat espai a la samarreta del FC Barcelona en el marc del partnership estratègic que manté amb el Club, perquè just aquest mes de març se celebra el primer aniversari del llançament del disc MOTOMAMI, una nova fita de la música contemporània. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut