Reus Deportiu Virginias – Barça: El Clàssic és blaugrana (1-6)

Els d'Edu Castro s’emporten els tres punts en una pista molt complicada per seguir invictes a la Lliga

Quina victòria del Barça d'hoquei! Els blaugranes s'han emportat els tres punts al Palau d'Esports de Reus per 1-6, en un partit molt disputat entre els dos conjunts. Els gols de Joao Rodrigues (x2), Joan Pascual, Helder Nunes, Pau Bargalló i Joan Ruano han donat la victòria al Barça. Amb aquesta victòria, els d'Edu Castro han arribat als 30 partits sense perdre aquesta temporada.

Un partit on no ha pogut jugar Sergi Llorca que s'ha lesionat el turmell dret abans del partit i la seva evolució marcarà la disponibilitat per als següents enfrontaments.

S'avança el Barça

En un inici de partit molt igualat, ben aviat el factor local ha començat a fer efecte i el Reus ha començat a millorar i a dominar els primers compassos del joc. Els reusencs han aprofitat els errors del Barça en la sortida, però un gran Sergi Fernández ha evitat el primer gol del partit.

Aquest encert del porter ha estat aprofitat pel Barça que, quan més ho necessitava, ha pogut transformar el primer gol, amb un xut inapel·lable de Joao Rodrigues des de molt lluny (0-1, min 16). El gol del portuguès, que ja porta vuit partits consecutius marcant a la Lliga, ha ajudat els d'Edu Castro, que han passat a jugar molt millor.

A més, han aconseguit doblar l'avantatge en menys de tres minuts, gràcies al gol de Joan Pascual després de rematar una bola interior (0-2, min 19). Malgrat tot, quan només quedaven tres segons per al final del primer temps, els locals han retallat distàncies amb un xut llunyà de Sergi Aragonès (1-2, min 25).

Els tres punts no s'escapen

El gol abans del descans ha afectat a la represa, ja que s'ha pogut veure un partit amb molta més activitat. El Reus ha sortit a la recerca de l'empat, mentre que el Barça ha intentat aprofitar els contracops per tancar el matx.

Amb el partit molt igualat, el Barça ha pogut aprofitar la superioritat que li ha donat la targeta blava a Compagno per posar-se una nova vegada a dos gols de diferència. I és que Joao Rodrigues no ha perdonat després d'una gran passada de Bargalló (1-3, min 37).

Pocs minuts després, Alabart ha perdonat una falta directa, però en la continuació de la jugada Helder Nunes ha marcat el quart del Barça (1-4, min 41). No s'ha aturat aquí l'electrònic perquè, abans del final, Pau Bargalló i Ruano han tancat la golejada blaugrana (1-6). Un darrer gol que ha significat l'estrena golejadora de Ruano amb el primer equip, just en el seu segon partit oficial disputat.

Tres punts molt importants que permeten al Barça mantenir-se invicte a la Lliga amb una gran victòria al Clàssic de l'hoquei patins.

Reus Deportiu Virginias, 1
Barça, 6

Reus: Martí Zapater, Sergi Aragonès, Marc Julià, Checco Compagno i Diego Rojas -cinc inicial– Ferran Giménez, David Gelmà i Guillem Jansà.

Barça: Sergi Fernández, Ignacio Alabart, Pau Bargalló, Joao Rodrigues i Helder Nunes –cinc inicial– Marc Grau, Sergi Panadero, Joan Pascual i Joan Ruano.

Gols: 0-1, Joao Rodrigues (min. 16); 0-2, Joan Pascual (min. 19); 1-2, Sergi Aragonès (min. 25); 1-3, Joao Rodrigues (min. 37); 1-4, Helder Nunes (min. 41); 1-5, Bargalló (min. 46); 1-6, Joan Ruano (min. 48).

Àrbitres: Oriol Pérez Claramunt i Jordi Reverter García. Han amonestat amb targeta blava a Compagno i Ferran Giménez, del Reus, i a Helder Nunes, del Barça. Faltes: 5-11.