Barça - Liceo: Victòria de líder (6-1)

Els blaugranes han superat al conjunt gallec i continuen invictes a tretze punts del segon classificat

Triomf blaugrana amb festa al Palau inclosa. Els culers han superat amb sobrietat un Liceo (6-1) que tot i plantar cara s'ha vist sotmès pel líder intractable de la Lliga. El partit ha estat un autèntic frec a frec entre els dos equips, però l'efectivitat blaugrana ha decantat al partit cap al cantó local. Un Palau amb gairebé 2.500 ha vibrat del joc dels d'Edu Castro i que ha vist el debut del jove Joan Ruano.

Els blaugranes s'imposen

Un duel d'alçada al nivell dels dos equips més en forma de la lliga. Els precedents ja deixaven entre veure que seria un partit igualat, i així ha estat. En el moment en què ha començat a rodar la pilota al parquet del Palau Blaugrana, tant el Barça com el Liceo han mostrat un nivell molt alt. Però després de 15 minuts molt igualats, els blaugranes han obert la llauna gràcies a una gran rematada de Marc Grau per situar-se al capdavant del marcador (1-0, min. 11).

Amb el gol, el Barça ha posat una marxa més, i tres minuts després Marc Grau ha tornat a perforar la porteria visitant després de rematar una bola que venia rebotada d'un jugador rival. (2-0, mín. 14). Malgrat el domini blaugrana al marcador el duel a pista ha continuat sent una autèntica lluita de titans. El Liceo també ha tingut oportunitat per obrir el seu comptador, però s'han trobat amb un mur a la porteria de Sergi Fernández.

I abans d'arribar al descans encara hi ha hagut temps per dos gols més. Un pel cantó blaugrana després que Nunnes rematés una gran assistència de Pau Bargalló (3-0, min.23). I una altra per la banda gallega ha perforat la porteria blaugrana Bruno Di Benedetto (3-1, min. 24).

Sentència culer

A la represa el partit ha continuat amb la mateixa intensitat. De fet, s'ha iniciat amb un nou gol del Barça. Nunnes ha tornat a aparèixer per marcar un autèntic golàs després de combinar-se amb Joao Rodrigues (4-1, min.30).

Amb aquest resultat els d'Edu Castro han continuat amb el mateix ímpetu malgrat que la distància els gols han continuat arribant. El cinquè ha estat obra de Joao Rodrigues que ha aixecat i picat la pilota davant de Serra (5-1, min. 40). I el sisè i últim ha arribat en els darrers segons de partit obra d'Ignacio Alabart. Finalment, 5-1 per continuar invictes.

Barça, 6
Deportivo Liceo, 1

Barça: Sergio Fernández, Ignacio Alabart, Pau Bargalló, Joao Rodrigues i Nunnes – cinc inicial - Joan Pascual, Sergi Panadero, Marc Grau, Joan Ruano.

Deportivo Liceo: Martí Serra, Àlex Rodríguez, César Carballeira, Dava Torres i Pol Manrubia – cinc inicial – Bruno Di Benedetto, Ciocale.

Gols: 1-0, Marc Grau (min. 11); 2-0, Marc Grau (min.14); 3-0, Nunnes (min. 23); 3-1, Bruno Di Benedetto (min.24); 4-1, Nunnes (min. 30); 5-1, Joao Rodrigues (min.40); 6-1, Alabart (min.50)

Àrbitres:  David Cantos i Alberto Perez. Targetes blaves pel galleg Bruno Di Benedetto.