Barça-Ángel Ximénez Puente Genil: Exhibició ofensiva (46-26)

Els blaugrana sumen nou triomf en la competició domèstica en una bon partit al Palau Blaugrana

19 de 19. El Barça s'ha imposat de forma clara a 'Ángel Ximénez Puente Genil en una exhibició ofensiva dels de Carlos Ortega, molt superiors al seu rival. D'aquesta manera, els barcelonistes sumen el 19è triomf en 19 jornades de lliga. Un duel què els màxims golejadors blaugrana han estat Luis Frade (10), Domen Makuc (9) i Aleix Gómez (7).

Piconadora blaugrana

El Barça ha saltat al partit molt encertat i amb molta intensitat. Un fet que ha permès als de Carlos Ortega dominar el marcador ja des de l'inici. En 13 minuts els culers ja havien marcat catorze gols (14-6), amb un 100% d'efectivitat en els contracops (7/7). El visitant Gonçalo Ribeiro ha permès als visitants retallar diferències fins als 10 gols al descans (25-15).

A la represa els blaugrana han sortit amb molta intensitat i ràpidament han trencat el matx novament (40-20). El porter Roberto Domènech ha debutat en lliga després d'haver fet el seu debut amb el primer equip a la Super Globe davant el Club Minitros mexicà. Finalment rècord d'anotació culer aquest curs en lliga, amb 46 gols. La propera cita dels barcelonistes serà el dijous amb la visita del Kielce.

Fitxa del partit:

Barça, 46
Ángel Ximénez Puente Genil, 26

Barça: Gonzalo Pérez de Vargas (-), Aleix Gómez (7, Richardson (5), Frade (10), Makuc (9), N' Guessan (1), Martí Soler (5) -set inicial-, Thiagus Petrus (-), Pol Valera (2), Parera (4), Djordje Cikusa (1), Doménech (-), Pablo Urdangarin (2).

Ángel Ximénez Puente Genil: Nordlander (-), Buzle (1), Pomeranz (3), Luisfe (4), Javi Muñoz (2), Arsenahvili (2), Tua (-) -set inicial-, Jung (3), Ribeiro (5), Estepa (3), Cabello (2), Javi García (1), De Hita (-), Marcio da Silva (-).

Parcials: 5-2, 9-5, 16-6, 19-11, 22-13, 25-15 (descans); 29-17, 31-18, 36-19, 39-20, 43-24, 46-26 (final).

Àrbitres: Colmenero Guillén i Rollán Martín.