Barça – Amatore Wasken Lodi: A un pas de la Final Eight (5-0)

Els blaugrana s'imposen de forma clara i fan un pas important per ser a la fase final de la Lliga de Campions

Triomf important del Barça. Els d'Edu Castro s'han imposat de forma clara a l'Amatore Wasken Lodi en el partit corresponent a la fase de grups de la Lliga de Campions. Un 5-0 que mostra la superioritat culer en un duel en què els barcelonistes han deixat la porteria a zero per sumar la tercera victòria en tres partits que deixen els culers líders.

I molt a prop de certificar la classificació per a la Final Eight després de completar una primera volta fantàstica. El Barça és l'únic equip que ha sumat els nou punts possibles i, a més, en el grup C, el Valongo i el Forte sumen quatre punts després d'empatar 4-4 aquest dijous a la nit.

Bona primera meitat

Bon inici de partit dels d'Edu Castro, dominant les ocasions de gol. Però no ha estat fins als 14 minuts de joc que els culers s'han avançat en el marcador (1-0, min 14). Una diana d'Ignacio Alabart amb un xut de pala que ha avançat als barcelonistes. Els culers haurien pogut ampliar l'avantatge en un penal que Joao no ha pogut transformar, el seu xut ha rebotat al pal.

La insistència barcelonista ha trobat el seu premi als 20 minuts de joc. Nunes ha situat el 2-0 en un potent xut de pal (2-0, min 20). I poc després Alabart situaria el 3-0, el seu segon gol del matx (3-0, min 21). Un resultat que ja no s'ha mogut abans del descans.

Sentencien una nova victòria

A la represa Joao ha encarat encara més el triomf culer amb una assistència de Bargalló, aixecant i picant davant el porter Grimalt. Alabart no ha pogut veure porteria en una falta directa a favor als 38 minuts de joc, però Joao no ha perdonat per situar el 5-0 als 42 minuts de partit. Carles Grau, sota pals en el seu partit europeu com a culer, ha evitat que els visitants marquessin cap gol. Fins i tot ha aturat un xut de Faccin després d'una blava a Marc Grau.

El proper partit del Barça és aquest diumenge (12.00 hores) al Palau davant el Liceo. La Champions League tornarà al Palau el 23 de març davant el Valongo.

Barça, 5
Amatore Wasken Lodi, 0

Barça: Carles Grau, Pau Bargalló, Joao Rodrigues, Ignacio Alabart i Helder Nunes -cinc inicial-, Joan Pascual, Marc Grau, Sergi Llorca, Sergi Panadero.

Amatore Wasken Lodi: Valentín Grimalt, Morgan Antonioni, Alessandro Faccin, Filipe Fernandes i Pablo Najera -cinc inicial-, Lorenzo Giovannetti, Nicolas Barbieri, Andrea Fantozzi, Morgan Antonioni, Liam Bozzeto.

Gols: 1-0, Alabart (min 14); 2-0, Nunes (min 20); 3-0, Alabart (min 21); 4-0, Rodrigues (min 30); 5-0, Rodrigues (min 42).

Àrbitres: Rui Torres i Silvia Coelho. Targeta blava a Marc Grau. Faltes: 6 i 8.