Kounde: “Contra el Manchester United, veurem el millor Barça”

Kounde: “Contra el Manchester United, veurem el millor Barça”

El central francès també ha explicat que una de les claus del partit a Old Trafford serà la defensa: "tothom ataca i defensa"

Jules Kounde ha apel·lat a la coralitat per la victòria culer a Manchester. I ho ha fet des de la confiança en tot l'equip.

 

"Contra el Manchester United veurem el millor Barça", així de contundent s'ha mostrat el 23. "Tothom ataca i defensa. Cada jugador ha de fer el seu treball per anul·lar el rival", ha afegit el francès. Una figura que ha continuat la seva anàlisi cap a l'actitud que els blaugranes han de mostrar a Old Trafford: "A l'Spotify Camp Nou vam fer un gran partit, però hem d'augmentar la intensitat; haurem de sortir endollats perquè és un rival ràpid".

El central barcelonista té clares les idees de Xavi Hernández: "No volem un partit d'anada i tornada, volem tenir el control. Hem de competir bé". Les respostes tàctiques d'una peça clau en defensa han seguit i també ha explicat que "la defensa serà una de les claus i comença per fer una pressió alta molt bona que ens permetrà generar ocasions". Després de centralitzar el discurs en clau blaugrana, també hi ha hagut espai per la valoració dels red devils. "És un elenc molt organitzat amb un potencial ofensiu increïble. És molt competitiu", ha indicat. 

La defensa serà una de les claus del partit. Hem de pressionar alt perquè així generarem ocasions

Jules Kounde

En definitiva, Kounde ha catalogat el duel com un "partit important". "Tinc molta confiança en l'equip i tenim l'oportunitat de fer un pas endavant a Europa. És un repte molt gran", ha valorat. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut