Gran paper al Campionat d'Espanya Indoor

Gran paper al Campionat d'Espanya Indoor

El Barça queda segon al medaller, amb actuacions estel·lars de Jordan Díaz i Jaël Bestué

El Campionat d'Espanya Indoor, celebrat a Madrid, va deixar grans notícies pel Barça: Jaël Bestué va rebaixar de nou el seu rècord de Catalunya, amb 7,19s, mentre que Jordan Díaz aconseguia una nova plusmarca nacional al triple salt.

La competició va començar divendres a la tarda, amb la primera competidora del club, Sophia Molina Isadora, que va quedar 4a al pentatlon amb millor marca personal. 


Dissabte a la jornada de matí va arribar la primera medalla de bronze blaugrana, a la prova del triple salt, amb Naiara Estanga i un salt de 12,68m. Per la tarda, la primera final amb presència del Barça va ser la longitud femenina, amb una 7a posició de Carmen Rosales. Després, Aleix Pi aconseguia un 3r lloc al salt amb perxa amb una marca de 5,40m. En la mateixa prova, Artur Coll va ser 5è amb un salt de 5,20m.

Sisè or de Tobalina

Més tard, Carlos Tobalina guanyava l’or amb un llançament de 20,03m. Tercera victòria consecutiva del llançador de pes en el Campionat d'Espanya de pista coberta.

Les últimes finals de la tarda van ser els 3000 metres llisos, on Gonzalo Parra aconseguia la medalla de bronze i June Arbeo un 5è lloc.

La jornada va acabar amb la final dels 60 metres llisos femenins, en la que Jaël Bestué va aconseguir la medalla d’or amb una marca de 7”20. Anteriorment, en les semifinals, va rebaixar el seu propi rècord de Catalunya (7”19), a 3 centèssimes del rècord d’Espanya.

 
L’última jornada va ser la de diumenge al matí, amb una primera final en salt de perxa femení, on la Mónica Clemente va quedar cinquena amb 4,10m. Al mateix moment, Mónica Borraz aconseguia la medalla de plata amb un llançament de 14,92m al pes femení. En les primeres finals de carreres, Miquel Gasch guanyava el bronze als 200 metres llisos amb una marca de 21,35s, el que suposa una nova marca personal per ell.

En el 400 metres, Eva Santidrian guanyava la medalla d’or amb una marca de 53,05s, en una carrera que dominava per davant ella sola. En la mateixa carrera, però en la prova masculina, Manuel Guijarro aconseguia el bronze amb una marca de 46,07s, mínima pel campionat d’Europa a Istambul. Lucas Bua ha fet 4rt aconseguint també plaça pel relleu del mateix campionat europeu.

Jordan Díaz ho torna a fer

En el 60 tanques femení, Claudia Villalante ha estat bronze amb una marca de 8,19s. Però el moment estrella del matí estava per arribar. Jordan Alejandro Díaz aconseguia l’or en triple salt, superant el rècord d’espanya en dues ocasions. La primera en el segon intent, amb una marca de 17,58m, i la segona al tercer salt amb una marca de 17,59m. La marca el deixa com a líder mundial de l'any.

El F.C.Barcelona ha estat el segon club en el medaller, amb 11 medalles en el global de la competició.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut