Noia Freixenet-Barça: Exhibició que encara els fa més líders (1-6)

Noia Freixenet-Barça: Exhibició que encara els fa més líders (1-6)

Demostració de superioritat del Barça a la pista del Noia que sumat als resultats de la jornada disparen una mica més els d'Edu Castro al capdavant de la taula

Golejada amb autoritat i solvència la que ha protagonitzat el Barça en el desplaçament a l'Ateneu Agrícola de Sant Sadurní d'Anoia per superar amb sobrietat un Noia Freixenet (1-6) que s'ha vist sotmès en tot moment pel líder intractable de la Lliga, que encara ho és més després de l'empat entre Reus, i Liceo, els seus dos perseguidors.

Els portuguesos colpegen primer pel Barça

L'ambient que ha rebut el Barça en la seva visita a Sant Sadurní ha estat el de les grans ocasions. El públic local ha fet acte de presència en massa per intentar empènyer els seus contra el líder, però els blaugranes no s'han deixat intimidar en cap moment. Pere Varias ha plantejat un partit en el qual no passessin gaires coses, per intentar fer-lo llarg i minimitzar les transicions que pogués tenir el Barça, fet que ha provocat un inici pla i sense gaire activitat, tret d'un primer intent del Noia resolt per la defensa culer.

Però el ventall de recursos en atac del Barça és tan variat que no ha trigat gaire a fer-se palès. Ho ha fet mitjançant una canonada d'Helder Nunes (0-1, min 4), que ha esclafat la resistència inicial dels penedesencs. El portuguès, en època de Carnestoltes, s'ha canviat la disfressa de golejador per la d'assistent i en una associació amb el seu compatriota João Rodrigues ha arribat el segon (0-2, min 11).

Reacció local sufocada a l'instant pels blaugranes

La gran amenaça que suposa Nunes per als rivals ha deixat alliberat un João que ha afusellat de primeres al pal que no cobria Blai Roca. L'Ateneu ha quedat glaçat i el Noia, incapaç de generar perill real a la porteria defensada per Sergi Fernández, no ha aconseguit connectar el públic al partit en el primer temps, que ha acabat amb aquest 0-2 relativament còmode però que deixava el marcador molt obert.

I a la represa, els locals han mostrat una cara molt diferent des del començament. Amb molt més dinamisme i jugades més ràpides Jordi Bargalló ha trobat l'escletxa per filtrar una bola que el capità local, Aleix Esteller, ha culminat amb gol després d'una gran mitja volta (1-2, min 27). Però la reacció local ha estat ràpidament amainada per João Rodrigues (1-3, min 28). 

Paueti no pot parar de marcar

Pau Bargalló ha volgut emular el seu germà Jordi amb una gran assistència perquè el portuguès anotés el seu doblet particular i tornés a silenciar l'Ateneu. Però Paueti no només volia repartir, i després d'una jugada de pissarra trenada amb Helder Nunes, el màxim golejador de la Lliga ha marcat la diana número 32, que allarga una jornada més la seva espectacular ratxa de veure porteria en totes les jornades de la Parlem OK Lliga que ell ha disputat, que ja en són 18 de les 19 que s'han jugat en total.

El partit ja estava totalment trencat, i el Barça ho ha aprofitat per eixamplar més la diferència per tal de poder tenir un final plàcid de partit i frustrar els intents d'un Noia sempre combatiu. Hauria pogut marcar-ne un altre Pau Bargalló, però no ha pogut transformar una falta directa per la targeta blava que ha vist Aleix Esteller.

Golejada per encarar una setmana intensa

Amb superioritat, Helder Nunes s'ha topat primer amb el pal, però en la segona fuetada sí que ha perforat la xarxa de Blai Roca (1-5, min 37), pocs minuts abans que Marc Grau també inscrivís el seu nom a la llista de golejadors aprofitant un rebot després d'una jugada de Sergi Llorca (1-6, min 40), en el que ha acabat sent el gol definitiu.

En els últims minuts, amb el signe del partit ja definit, els d'Edu Castro han pogut minimitzar els riscos abans d'afrontar una setmana més que exigent amb la visita del Lodi al Palau en partit de Lliga de Campions (dijous, 18.30 hores) tres dies abans de rebre, també al Palau, el Liceo (diumenge, 12.00 hores), segon classificat del campionat però que després d'empatar avui a Reus (4-4) arribarà a 11 punts del Barça, que amb 18 victòries, un empat i cap derrota segueix amb una temporada pràcticament impecable.

 

Fitxa tècnica

Noia Freixenet: 1

Barça: 6

Noia Freixenet: Blai Roca, Aleix Esteller, Xavi Costa, Toni Salvadó, Jordi Bargalló - cinc inicial- Kyllian Gil, Eloi Mitjans, Martí Gabarró, Adrià Ballart i Jan Marimon.

Barça: Sergi Fernández, Ignacio Alabart, Pau Bargalló, Helder Nunes, João Rodrigues - cinc inicial - Sergi Panadero, Marc Grau, Sergi Llorca, i Joan Pascual.

Gols: 0-1, Helder Nunes (min. 4); 0-2,  João Rodrigues (min.11); 1-2, Aleix Esteller (min. 27); 1-3, João Rodrigues (min.28); 1-4, Pau Bargalló (min. 35); 1-5, Helder Nunes (min. 37); 1-6, Marc Grau (min. 40).

Àrbitres: Iñigo López Leitón i Erik Rivas. Blava a Aleix Esteller Faltes: 6:3.

Foto: CE Noia Freixenet

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut