Bada Huesca - Barça: Triomf sofert (32-35)

Bada Huesca - Barça: Triomf sofert (32-35)

El conjunt aragonès ha venut cara la seva pell i ha posat les coses difícils a un conjunt blaugrana que ha tingut Richardson, Wanne i Mem com a anotadors principals

Res atura el Barça a la Lliga Plenitude Asobal. L'equip de Carlos Ortega continua avançant de victòria a victòria al capdamunt de la classificació. A la pista del Bada Huesca, ha arribat aquest 18è triomf, però no ha estat fàcil. Ha estat treballat i construït des de la coralitat davant un enèrgic i voluntariós conjunt aragonès. La peça individual més inspirada en atac ha estat Richardson, que ha comptat amb el suport de Wanne i Dika Mem. 

Ben aviat, el líder de la Lliga s'ha mostrat impertèrrit. El discurs blaugrana ha passat en decibels la sonoritat adversa del Palacio Municipal d'Osca. Els aficionats aragonesos s'han centrat a transmetre energia a l'equip de José Francisco Nolasco, sempre a remolc en els primers compassos. Melvyn Richardson i Wanne han estat els principals arguments ofensius per construir els primers avantatges. El màxim ha estat de tres en el 7-10.

Igualtat

Ara bé, a partir d'aquesta superioritat, el guió del partit ha canviat. El Bada Huesca ha estat capaç d'igualar forces i, fins i tot, de capgirar el signe del partit. Els aragonesos han eixaguat el Barça i s'han posat per davant en el marcador: 14-12. Una reacció que Carlos Ortega s'ha encarregat de tallar amb un temps mort, que ha portat l'empat a 16. El resultat del descans. 

Un intercanvi de gols ha obert el segon període. Pérez de Vargas i la defensa han dinamitzat els nous avantatges barcelonistes. Primer, el +3, que ha estat efímer, ja que l'elenc rival sempre ha trobat resposta. Aquesta vegada, però, els de Carlos Ortega han sabut tallar de soca-rel l'energia local i han emergit amb més força per pintar el marcador de groc -en aquesta jornada 18 els culers han estrenat l'equipació de la senyera-: 22-27. Aquest +5 no ha arronsat el Bada Huesca, que sempre ha comptat amb l'alta sonoritat del pavelló. 

D'aquesta manera, el conjunt aragonès ha aconseguit dibuixar un final ajustat. I ha tornat a demostrar que és un equip que competeix sempre fins al final. Amb un Daniel Arguillas sempre inspirat sota pals i un Rudolph fent mal en atac, el Barça només ha arribat als últims sospirs amb una renda de dos/tres gols. Suficient, això sí, per amarrar el triomf. Amarrat per uns oxigenadors gols de Dika Mem i Richardson, dos dels màxims anotadors barcelonistes. 

D'aquesta manera, els barcelonistes ja tenen dos punts més al sarró. El líder avassallador de la Lliga Plenitude Asobal ha de canviar el xip de competició. Perquè aquest dimecres 22 de febrer (20.45 hores), torna l'EHF Champions League al Palau Blaugrana, que rep la vista del MOL Pick Szeged. 

FITXA DEL PARTIT

Bada Huesca, 32
Barça, 35

Bada Huesca: Daniel Arguillas (-), Frank Enrique Cordies (1), Ian Pedro (2), Ignacio Suárez (4), Rodrigo Benites (5), Rudolph Hackbarth (8) i Mosquera (4) -set inicial- Pere Arnau (1), Miguel Malo (-), Montoya (2), Gerard Carmona (-), Janez Gucek (3) i Floris Gonzalvo (1)
Barça: Nielsen (-), Blaz Janc (1), Melvyn Richardson (7), Carlsbogard (-), Frade (4), N'Guessan (2) i Wanne (6) -set inicial- Pérez de Vargas (-), Pol Valera (2), Dika Mem (6), Aleix Gómez (2), Martí Soler (1), Cindric (-), Makuc (1) i Fábregas (3)

Parcials: 2-3; 5-6; 8-10; 10-11; 14-12; 16-16 // 19-21; 22-24; 23-28; 28-30; 29-32; 32-35

Àrbitres: Alberto Macías de Paz i Ernesto Ruiz Vergara

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut