Barça Atlètic – SD Amorebieta: Duel d’alçada al Johan Cruyff

Barça Atlètic – SD Amorebieta: Duel d’alçada al Johan Cruyff

(19:00 hores, Esport3 i Instat TV) El filial blaugrana rep el quart classificat amb l’objectiu d’oblidar l’última derrota a domicili

El Barça Atlètic afronta aquest diumenge un partit d’alçada a l’Estadi Johan Cruyff (19 hores) contra la SD Amorebieta, actual quart classificat del grup 2 de 1a Federació. El conjunt dirigit per Rafa Márquez torna a casa, on encadena bons resultats, per mirar d’oblidar l’última derrota a domicili.

Un rival en ratxa

Els blaugrana arriben al partit amb 33 punts, només un menys que el seu rival. Un Amorebieta que només ha perdut un partit de Lliga dels últims 13 que ha disputat. A més, no perd un partit com a visitant des del 23 d’octubre. Aquesta ratxa l’ha fet escalar posicions en la classificació fins al quart esglaó.

Per la seva banda, el Barça Atlètic acumulava cinc partits sense perdre abans de la derrota de la setmana passada contra el Cornellà (4-3). Un partit que l’equip vol deixar enrere, tal com va comentar Rafa Márquez en la prèvia: “Intentarem millorar la qüestió defensiva”. A més, el tècnic blaugrana va destacar els perills de l’Amorebieta. Un d’ells és Eneko Jauregi, actual màxim golejador del grup 2 amb 11 dianes.

19 jugadors convocats

Rafa Márquez manté les baixes per lesió de Sergi Rosanas i Txus Alba, i tampoc podrà comptar amb Chadi Riad, sancionat per acumulació de targetes grogues. Tampoc estarà disponible Arnau Tenas, convocat amb el primer equip, igual que Pablo Torre. La novetat en la llista de convocats és el central juvenil Sergi Domínguez.

Amb tot això, la llista de 19 convocats la formen els següents jugadors: Nil Ruiz, Arnau Rafús, Marc Casadó, Zalaya, Diounkou, Moha Moukhliss, Roberto, Aranda, Estanis, Román Vega, Alvaro Nuñez, Fabio, Luismi Cruz, Carbonell, Pelayo, Víctor Barberà, Ilias Akhomach, Pocho i Sergi Domínguez.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut