Barça- REBI Balonmano Cuenca: Continua la imbatibilitat (41-26)

Els blaugranes encapçalen la classificació amb 34 punts de 34 possibles

El Barça d’handbol no s’atura. Després de la victòria contra l’Elverum (40-30) el passat dijous, els de Carlos Ortega han canviat el xip de competició i han tornat a guanyar a la Lliga Asobal, aquest cop contra el REBI Balonmano Cuenca (41-26). En el primer partit de la competició regular al Palau després del Mundial, els blaugranes han aconseguit un triomf que ha estat marcat per la superioritat local i que els permet mantenir-se líders i invictes.

Durant l’escalfament els jugadors han mostrat una samarreta en suport pels terratrèmols Síria i Turquia. I abans de començar el partit, l’equip ha ofert la Supercopa Ibèrica aconseguida fa un mes al miler d’aficionats presents al Palau.

Dominant de principi a fi

El Barça ha sortit al parquet del Palau Blaugrana molt seriós, intens i ben posicionat davant d’un Cuenca que ha aguantat molt bé l’ímpetu blaugrana als primers compassos de partit. Ara bé, a l’equador del temps, el conjunt de Carlos Ortega ha pres l’accelerador i ha aconseguit posar terra de per mig amb 3 gols de diferència en el marcador (10-7, min.15).

A poc a poc, les aturades de Pérez de Vargas i una defensa sòlida han anat beneficiant un Barça que ha aprofitat les pèrdues locals per ampliar distàncies. A més, un parcial 6-0 als darrers deu minuts del primer temps han permès als culers posar la directa abans d’arribar al descans (18-12).

A la represa, els sis gols de diferència s’han ampliat. Gràcies a una gran defensa blaugrana i a un atac coral molt efectiu, els de Carlos Ortega han posat el +10 en el marcador (27-17, min. 44). Entre els golejadors de l’equip ha destacat el primer gol de Pol Valera amb la samarreta blaugrana a l’equador del segon temps, tot i que en els minuts següents n’ha fet dos més.

El guió de partit no ha canviat en el tram final, ja amb el Barça molt còmode en l’electrònic ha fet valer la diferència de gols. Els culers, en un partit que han dominat de principi a fi, han demostrat la seva condició de líder invicte amb eficàcia. Finalment, el duel ha acabat amb el resultat de 41-26.

LA FITXA

Barça,41
Cuenca, 26

Barça: Pérez de Vargas, Aleix, Fàbregas, Dika Mem, CarlsBogard, N’Guessan i Wanne -set inicial- Valera, Nielsen, Janc, Soler, Cindric, Parera, Makuc, Richardson, Frade.

Cuenca: Teixera, Simonet, Pizarro, Grbavac, Vera i Nazaré -set inicial- Mach, Neves, Martín, Herraiz, Prantner, Férnandez, Moya, J. Fernández, Arnau Fernández.

Parcials: 3-3, 7-6, 10-7, 11-10, 14-11, 18-12 // 22-14, 24-16, 28-17, 31-21, 36-25, 41-26

Àrbitres: Javier Álvarez i Yon Bustamante.