Ja disponibles les entrades per al Barça Femení - Roma que es disputarà a l'Spotify Camp Nou

Ja disponibles les entrades per al Barça Femení - Roma que es disputarà a l'Spotify Camp Nou

Els socis i sòcies, que podran gaudir de fins a 25.000 entrades gratuïtes, 3 entrades per soci, i la resta d’aficionats i aficionades ja poden adquirir les entrades a la pàgina web

L’Spotify Camp Nou tornarà a ser l’escenari de joc del Barça Femení, en aquesta ocasió per acollir el partit de tornada de quarts de final de la UWCL contra la Roma que es disputarà el proper 29 de març a les 18:45 hores. Així ho ha notificat avui el Club a la UEFA i d’aquesta manera les jugadores de Jonatan Giráldez tornaran a gaudir de l’escalf d’un públic que mai falla en aquestes cites per donar suport a l’equip.

Per al partit s’espera una gran afluència d’espectadors i espectadores, per seguir amb els darrers precedents del Barça Femení a l’Spotify Camp Nou. L’últim cop que l’equip va jugar a l’Estadi va ser precisament en el darrer partit del 2022, en què es va aconseguir la segona millor xifra d’assistència a un partit de fase de grups de la història de la UWCL, i on va tancar l’any classificant-se com a primer de grup gràcies a la victòria contra el Rosengard (6-0). En aquesta nova ocasió contra la Roma, les blaugranes voldran continuar deixant petjada a l’Spotify Camp Nou, oferint a l’afició una nit màgica de futbol.

Les entrades ja estan disponibles al web

Les entrades ja estan disponibles a uns preus d’entre 13 € i 31 €. Els socis i sòcies podran adquirir 1 entrada + 2 gratuïtes, fins a un màxim de 25.000 localitats.

Cal destacar que el web és l’única via d’adquisició de les entrades, de moment. Mentre que les taquilles obriran 24 h abans del partit.

El Femení, batent rècords a l’Spotify Camp Nou

Per cinquè cop el Barça Femení disputarà un partit de la UEFA Women’s Champions League a l’Spotify Camp Nou. El primer va tenir lloc el 30 de març del 2022 contra el Reial Madrid, amb l’assistència de 91.553 espectadors i espectadores, mentre que el segon va ser contra el Wolfsburg el 22 d’abril passat, davant de 91.648 persones. En tots dos casos, es va batre el rècord mundial d’assistència de públic en un partit de futbol femení. 

A la temporada 2022/23 els i les culers han continuat recolzant l’equip, amb un partit davant el Bayern de Munic el passat 24 de novembre del 2022, que va significar la millor assistència en un partit de la fase de grups de la història de la UWCL amb 46.967 espectadors i espectadores. Després d’aquesta fita, en el partit contra el Rosengard del 21 de desembre del 2022 es va assolir la segona millor xifra de públic en un enfrontament de la fase de grups, amb la presència de 28.720 espectadors i espectadores.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut