La Roma, el rival de quarts de Champions

La Roma, el rival de quarts de Champions

L’anada de l’eliminatòria es disputarà el 21 de març a Itàlia i la tornada, a l'Spotify Camp Nou, el dia 29

La Roma serà el rival del Barça als quarts de final de la Lliga de Campions. Així ho ha deparat el sorteig celebrat aquest divendres a Nyon, en què les culers partien com a caps de sèrie per haver encapçalat el seu grup a la lligueta. L’anada de l’eliminatòria es disputarà el 21 de març, a les 21h, a l’Olímpic de Roma i la tornada, a l'Spotify Camp Nou, el dia 29, a les 18.45h.

Es tracta d’un duel inèdit en competició europea, ja que les transalpines s’estrenaven precisament aquesta temporada a una Champions League de la que s’han convertit en una gran revelació. Segones en un grup amb el Wolfsburg, són les líders de la Serie A. A les seves files tenen dues il·lustres exblaugranes com són Vicky Losada i Andressa Alves.

En el sorteig també ha quedat configurat tot el quadre final de la màxima competició continental. Així, ha quedat definit que el vencedor de l’eliminatòria entre la Roma i el Barça s’enfrontarà al guanyador de l’Olympique de Lyon-Chelsea. La tornada, en aquest cas, seria en territori italià o català.

Les altres eliminatòries

Bayern Munic – Arsenal
Olympique Lyon – Chelsea
París Saint-Germain – Wolfsburg

Les valoracions de Jonatan Giráldez

“Quan arribes als quarts, qualsevol eliminatòria és complicada. És cert que per a la Roma és la seva primera participació a la Champions, però estan molt i molt bé a la Lliga. Ja li van plantar cara al Wolfsburg i sabem que a nivell de joc serà un partit molt competit. Tenim molt bones referències d’aquest equip i hem de preparar-nos bé per arribar-hi amb bones sensacions”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut