Barça-Elverum: Classificats per als quarts! (40-30)

Triomf clar dels blaugrana, que evitaran així els vuitens de final de la Champions

Més que un triomf. El Barça s’ha imposat a l’Elverum clarament (40-30) en el primer partit de Champions al Palau després de dos mesos. Els blaugrana han firmat un bon partit en debut europeu de Pol Valera i en el qual Luis Frade i Cindric han estat dels més destacats. Amb aquesta victòria els blaugrana eviten els vuitens de final i es classifiquen per als quarts.

Bona primera meitat

Els blaugrana han saltat al partit decidits a obtenir el triomf. I així ho han transformat en el marcador. Quatre gols de Hampus Wanne i tres de Dika Mem situaven el 9-3 (min 12). Sota pals un Nielsen que ha firmat un gran partit i que veuria porteria també amb una diana.

La irrupció de Fabregas ha acabat de trencar el matx davant un Elverum que també volia córrer. El blaugrana ha liderat l'empenta culer (16-9, min 25). Finalment el resultat al descans era de 19-12, amb control total dels culers tot i els intents visitants d'entrar en el matx.

Sentencien el bitllet per als quarts

A la represa Cindric ha liderat als de Carlos Ortega amb un gran parcial que situava el 26-16 en uns bons minuts de Luis Frade. Però quan millor estava el Barça ha arribat la reacció visitant. La intensitat noruega ha permès retallar diferències (28-23, min 43).

Els culers han reaccionat i s'han situat 39-30 (min 56), un resultat que donava aire als barcelonistes per acabar guanyant 40-30. Els quarts de la Champions esperen als blaugrana.

Barça, 40
Elverum, 30

Barça: Emil Nielsen (1), Luís Frade (8), Ludovic Fàbregas (4), Jonathan Carlsbogard, Dika Mem (4), Aleix Gómez (2), Hampus Wanne (4) -set inicial-, Gonzalo Pérez de Vargas (-), Luka Cindric (5), Melvyn Richardson (5), Domen Makuc (-), Pol Valera (-), Timothey N'Guessan (-), Blaz Janc (2), Martí Soler (-) i Artur Parera (1).

Elverum: Emil Kheri Imsgard (-), Enfre Langaas (3), Tobias Grondahl (4), Daniel Blomgren (5), Orri Thorkelsson (2), Christopher Hedberg (-), Benjamin Berg (-) -set inicial-, Simon Mizera (-), Patrick Anderson (5), Uros Borzas (1), Kasper Thorsen Lien (4), Sindre Heldal (5) i Niclas Fingren (1).

Parcials: 2-2, 7-3, 10-7, 13-8, 16-9, 19-12 (descans), 23-16, 27-20, 29-24, 34-28, 36-30 i 40-30 (final).

Àrbitres: Maike Merz i Tanja Kuttler.

Assistència: 1872 espectadors i espectadores.