El Palau retrà homenatge a l'UB Barça campió del 2003

El Palau retrà homenatge a l'UB Barça campió del 2003

Les jugadores d'aquell equip signaran autògrafs abans del Barça CBS-Valencia

El Barça CBS disputarà, el diumenge 19 de febrer (12h), el seu primer partit de Lliga Femenina Endesa al Palau Blaugrana, després de jugar-hi un partit l'any passat militant a la segona divisió. Aquest serà un nou capítol per a la història del bàsquet femení del Club i, alhora, servirà com a escenari per honorar una fita que ara complirà 20 anys: el primer campionat de Lliga femenina de l'UB Barça, aconseguit el 2003.

Les protagonistes d'aquella fita també ho seran amb motiu del Barça CBS-Valencia Basket, per al que ja hi ha més de 3.000 entrades venudes. I és que fins a 10 integrants de l'UB Barça campió, incloent-hi la seva entrenadora, Carme Lluveras, signaran autògrafs des de les 11h del matí a la Sala París.

Així, tots els culers podran conèixer i fotografiar-se amb jugadores llegendàries com Núria Martínez, Laia Palau, Isa Sánchez, Raza Mujanovic, Paula Seguí, Debora Abreu, Stephanie Braise, Andrea Congreaves o Kedra Holland Corn.

Abans que la pilota s'enlairi al Palau Blaugrana, les integrants de l'UB Barça rebran l'escalf dels culers sobre la pista. Tot i que hi haurà una campiona d'aquella Lliga del 2003 que seguirà al parquet: Anna Cruz, encara en actiu i de retorn com a blaugrana després de llaurar-se una carrera de somni.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut